Mässjobb

Nu planeras och fixas det inför mässan... idag är matta inköpt, blommor beställda. Broschyrer ska vi skriva ihop så jag kan plocka ner datorn o ställa på köksbordet, hihi. Jo bordet ska med så det måste in i provmontern (vardagsrummet). Ingen är fiffigare än jag.

Hästlastbilar......

Jaha, då var man på väg att handla en annan hästlastbil.Den andra fick lite hjälp hem för nån vecka sen....hm. Ja ingen större fara, eller jo det kunde ha blivit en större fara. Men tack hela universum för att inget allb´varligt hände med tjejerna och hästarna..... Men nu blir det till att sälja den o skaffa en ny....jo, vi hade tänkt oss en större i allafall. Men det blev lite snabbare än väntat.
Sitter just nu i bilen i Småland, kommer väl hemåt framåt natten.Då blir det till att sova ett par tim innan jobbet stundar, men sen är det ju helg o jag knaske kan vila lite... eller....hmm, folk har börjat fundera på om jag är helt stollig med massor av nya projekt hela tiden. Till helgen blir det jobb med nya portalen. Så mkt vila blir det inte.

Mina Pållar

Sen jag var aktiv med min blogg har det hänt en hel del på hästfronten. 3 st föl som snart är 6 mån står i stallet.... Ett halvblodsto e: Sir Oldenburg ue: Marwin... men det är ju inte min utan min dotters.... Men tattam... jag har 2 st, lilla Isadora den gamla hoppponnyn (när hon ville vara det), har fått en baby e:Top Nordpol... o det är en riktig snygging.... En busponny som redan visat att hon kan både hoppa och har gångarter i sig. O så fick hon ju ett prinsessinspirerat namn med... Bestelle!
 
Genovia Lj mitt halvblodssto på 4 år e maloubet fick en gosse, mitt i solskenet.... en klurig mor som totallurade sin matte. Men så är han ett riktigt charmtroll... hade liksom tänkt sälja honom från början... men det går ju liksonm inte. Han får bli Magics efterföjare, han är e:Fantast. Och hans namn är A Fantastic Sunshine... eller Sune!
 
Magic han min bästa goding, har gått från klarhet till klarhet och pillade in en seger i 150 cm i slutet på sommaren.
Nu har han gått kvalen för VW cup, och har ett sånt kvar.
Jag lägger in en film från hans 2:a kval i Strömsholm 13/10-12.  Höjden är 145cm. Varsågoda o njut!

Nu startar jag om min blogg

Det har hänt en hel del saker sen jag skrev här sist. Startat nytt företag, byggprojekt, olycka med en häst mm. Men det jag precis gått in i är en skrivarkurs för webben... Ahha tänker ni kanske nu, vad har hon nu hittat på??
Jo, jag har startat en ny portal, en portal där man ska kunna diskuttera olika livshändelser. Med ett stort företagsregister där du ska finna din terapeut, massör, healer eller varför inte ett medium.
 
Där kommer det finnas reportage, tips och tankar kring det alternativa tänkandet.
 
www.livsstilsportalen.se
 
 
 
Ni kan även annonsera ut era begagnade prylar som har med välmående att göra. Vi är ju många som tex har träningsredskap eller en massagebänk hemma.... en sån där typisk pryl som blir köpt när andan fallit på och man tänkt.... nu ska här bli en förändring... men som senare blivit ståendes där till ingen nytta.
 
 


RSS 2.0