Vilka underbara människor jag har omkring mig!

Ja har fått massor av energi i att ta tag i allt som måste göras med gården.... Måste börja sälja en ponny så jag har lagom med hästar.... Nu för tiden ska jag bara äga länsfödda hästar.... det är en liten kul grej tycker jag. 3 st halvblod.... ganska lagom faktiskt.

Taket blir det stora projektet i höst...... sen lite småfix. Men lugn o fin så jag inte sliter ut mig igen.... min rygg är fortfarande lite kinkig. Men nu kommer det fler o fler och vill peppa mig.... människor som tycker det är bra att jag flyttar till gården. Folk som ger tips o råd..... o säger att det är inte så jobbigt som jag gärna målar upp för mig själv... hoppas de har rätt. Jaja skit the same..... det måste göras..... det är akut! Vad vore livet utan ett stort umgängesliv! Tråkigt kanske....

Falsterbo denna underbara plats

Nu har jag varit urdålig på att uppdatera min blogg..... ja vet .... skäms på mig. Men jag har haft semesterdagar.... falsterbodagar..... lata dagar och ett par dagar av att ha varit nyttig med. Åker mellan Linde.... Järle.... Örebro och Odensbacken mest hela tiden.... många mil blir det.

På Falsterbo blev det en skitrunda första dagen, han ska inte tävla sent på kvällarna tydligen.... båda 2 av hans sämsta rundor i sitt liv har varit sena kvällar.... Han vill natta då ju.... Men men dagen därpå var han sig själv igen.... Min älskade häst! Vi låg över en natt extra för att vi skulle slippa hämta hem Starlet kl 4 på natten från betet. Jag säger bara vilken underbar semester man kan ha i Falsterbo speciellt som det var så bra väder.... blev ju tom lite brun.

Lastbilen läckte som ett såll i taket men det fixade vi med lite upp-pallning och presenningar sen var den perfekt att sova i 5 st. Vi turades om att komma indrällande kl4 på morgonen..... hihi. Nästa år blir det en hel vecka igen som förra året. I år var det bara ungdomarna som blev kvar till lördagen. Förrutom en av blondinerna som blev kvar till sönd.... men har man kul så har man....

Kommer lägga in ritten här senare.....

Lantis...

Jag kommer bli lantis igen.... det känns bra.... även om det har varit roligt att bo på stan. Nu börjar mina planer på att fixa till det som måste fixas..... dvs rust o sånt.... Nu gäller det att universum är med mig så jag får bra inkomster och kan köpa takplåt! Tapeter och färg lär jag med behöva. Hm jag vet en lösning på det.... Sandra o Magic vinner i Falsterbo! Hihi... ja man ska ju satsa högt sägs det! Nej men skämt o sido... jag tycker det ska bli riktigt kul och en stor utmaning att försöka fixa till gården.  Jag tom känner att jag vill ner direkt och tapetsera om ett av rummen på övervåningen. Ja, jag ska nog ta det direkt efter Falsterbo. Ett lagom semesterjobb om det regnar. Eftersom rummet nu står tomt... då sonen har flyttat till stan med sin tjej... så kan jag ju fixa det nu redan innan jag flyttar tillbaka helt. Nu ska jag lära mig att lägga golv med... klickgolv alltså... det har jag aldrig gjort tidigare, utan bara vanliga mattor.

Nu är min största livskris definitivt över! Stora beslut och många känslor upp o ner har det varit.... men det har det varit värt.... äntligen mår både jag och mitt X bra.... ÄNTLIGEN!


RSS 2.0