Vad gör man när barnen blir stora????

Ännu en gång sitter jag i tankar om hur livet ska bli nu när barna blivit stora. Ja, visst är det lite spännande och följa deras steg ut i vuxenvärlden. Underbart att se att det finns lite kämpatag och egen vilja hos dem båda. Mitt delemma är att jag aldrig har varit en ensam-människa. Hur ska jag tackla det....jojo jag har varit väldigt mycket ensam med mina barn....men inte helt ensam. Varje period i livet har sina utmaningar eller är det inte så....en ny fas i livet har inträtt....

Vårdepression eller?

Jag känner mig fortfarande sliten, blåmärke på låret stort som min handflata. Ryggen känns som om den skulle gå av vilken sekund som helst. Fibrovärken släpper inte sitt grepp om mina armar och ben.....Pip o gnäll o pip igen.....Jag fick ett halvbra besked från verkstan i alla fall om min lastbil. Men de ska kolla lite mer.....hoppas, hoppas....då jag behöver pengarna till annat.....Varför inte en sista minuten till nåt varmare ställe?? Eller....kanske jag skulle landa i verkligheten....behöver ju nytt täcke o sånt. Jag får nog tänka mig värmen en liten stund till....och förresten värmer ju ett täcke med.


Jag glädjs åt dig D o din Mallisresa, ha det så kul och kom hem med ändå mer krafter.
Jag är så glad för din skull, jag kommer snart efter i dina energier, ja lovar!

Award!

Jag har fått en award av Milla, tack så väldigt mycket, jag blev jätte glad!


Jag vill ge den vidare till, Suben, Var så god!

Höll knappt på att vakna idag.

Kroppen värker så jag håller på att bli som en lobotomerad....hjärnan hänger liksom inte med. Fick en hästspark igår, har rejält ont av min fibro och ryggen har kollapsat. Sömnbrist...ja visst men nu har jag sovit som en stock. Förrutom att jag vaknar av smärtan hela tiden. Det är för att slippa mycket av det här som jag ska bo i stan ett tag. Och när jag mår skapligt tar jag i och lever som folk i allmänhet gör och orkar....men jag glömmer att min kropp inte pallar med detta tempo. Fasen....att jag aldrig lär mig. Men jag hatar att inte orka saker o ting i min egen takt....som tydligen är för hög för mig själv. Men slutklagat på detta....nu gäller det att komma igen igen. Lämnade in lastbilen på rep idag...nu är det bara att hålla tummarna för att det inte blir tokdyrt....

Hämtat hem 2 st hästar

Idag har jag hämtat hem Sandras tävlingshästar. Nu ska de bo hemma till hösten, sen blir det Örebro igen för dem. Hon får även hem en 4 åring som ska hoppas in och tävlas lite i sommar. Om jag har rätt känsla för denna häst kommer den fixa 4 årskvalen rätt smidigt, med rätt träning. Så det blir alltså 3 st hästar till på gården ett tag, men snart ska ettåringen ut på sommarbete. Om nu denna satans snö kan försvinna snart. Det är märkligt, strax norr om oss är det mycket mindre snö och likadant söder om oss, det är en ruta med massor av snö just över oss. Jag talade med grannen hon sa likadant, det är märkligt, men så är det med åska med, här slår den ner flera gånger om året.

Ska gå och lägga mig en stund igen...måste försöka komma ikapp med sömnen....Ja, inte blir det bättre av att jag har en otrolig Fibrovärk nu med.....Måste sova mer.

Lite sliten....nästan sjuk

Ja det har varit ett par lite kämpiga dar nu. Jag var tvungen att avbryta flytten, då det drösade ner över 2 dm nysnö lörd fm. Jag ligger dessutom efter med sömnen rejält.

I fred körde jag och min dotter och hennes kompis, sofffan, köksmöblerna och lite annat. Sen körde jag ett par lass själv med bil. Var även på Ikea och köpte lite nödvändiga prylar som 2 st billiga bordslampor...ja jag har lte dåligt med lampor eftersom jag inte törs sätta i kristallkronan i eluttagen....För 11 år sen gjorde vi en liten tillfällig lösning på elen till den med en högtalarsladd och en halv stickpropp. Den tillfälliga lösningen har varit sån sen dess. Jag har blivit äldre och fegare sen dess.


Efter flyttbil och Ikea åkte jag på Himladuva träff hos E. Det var riktigt skoj och vi firade M som fyller år idag. Senare drog vi in till stan och Strömpis. Där var det en blandad kompott med folk som sig ska. Och jag träffade en gammal kompis som jag inte knappt sett på flera år. Sånt är trrevligt, men eftersom jag ligger efter med både sömn och hade ätit dåligt, blev det en slitsam kväll och jag orkade inte riktigt med....Men lite dans på scenen blev det allt.Jag har träffat en ängel ikväll

Var i Lindesberg ikväll och träffade korpgänget. Eftersom jag brukar säga att kom inte till mig med småbarn eller hundar...så vem träffar jag där ? Jo, underbara lilla Molly, lite smickrad måste jag erkänna att jag blev, när det var i mitt knä hon ville sitta, istället för sin stol eller mormors knä, när vi skulle äta. Hon är inte ens 2 år och en riktig äkta gullunge, med egen vilja och världens smile samt änglalikt blont hår. De är inte så dumma ändå....Ja, ja jag måste erkänna att jag förstår denna stolta mormor.....Och det var lite charmigt att sitta där nedsmetad i veg tacofärs...som hon smakade för första gången, och tyckte var supergottt...Här är det skönt att jag inte är kvar om det blir raketfart i blöjan, hihi...Fördelen med att låna barn...eller var det inte så? Dessutom träffade jag tidigare på dan jag den supercharmiga valpen...ja hm vad var det den hette nu igen? Kan nog tänka mig att låna en sån med ibland....Undrar om jag håller på att börja må bättre?....nu börjar jag känna igen mig själv....
Hur var det nu igen...Universum kan inte höra inte!

Kommer bli lite si o så nu...

Nu kommer jag vara lite extra flummig under en period av några dar. Ni vet ...flytt, packning, ner o upp, shopping och att tjata på folk, usch...så jag får nån hjälp. För det är väl inget som löser sig själv...eller?? Universum...hitta en lösning så det går smidigt!  Men som jag försöker övertala min nu superstressade vännina: Lugn o fiiin, det löser sig! I alla fall så länge man inte går in i offerrollen och tycker världen är emot en....för det är den inte....jag lovar. Snart släpper proppen för dig med...kolla D haha. Hon har det inte precis tråkigt i sitt liv längre! Den proppen släppte med ett stort leende! Flyt vännen flyt....det kommer!

Le och stråla med solen så kommer det leenden tillbaka!

Nu har jag fått nyckeln!

Sådär nu är jag lägenhetsinnehavare, i centrala Örebro! Nu ska flytt-kartongerna flytta och jag ska plocka fram intredningsarkitekten i mig. Gardiner hoppar jag nog över, det får bli Cult-krukor i fönstren. Ska in på Lyckoklöver o kolla om de har nåt riktigt fräscht o nytt. Nu ni kommer inspirationen!
Designing for a good life!

För 20 kg sen

Mina barn kollade igenom lite gamla kort som vi haft i skåpet jag sålt. Rätt vad det är tog Tomas fram ett kort på mig....det var bara 5 år gammalt...men där vägde jag 20 kg mer än jag gör idag. Jag måste säga att det var riktigt nyttigt att se....Eftersom jag inte tycker jag har blivit något mindre alls utan fortfarande känner mig som en stor kossa. Nu vet jag...ja är på rätt väg..det har hänt massor, även om jag har 10 kg kvar tills jag är färdig. Men som jag skrivit tidigare är det slut på tokbantningen och att läsa alla j...la tips om olika kurer. utan nu äter jag vad jag vill men bara mindre. Det funkar bäst eftersom jag inte går upp efter vartenda ryck jag gör. Utan nu går det sakta, men ändå åt rätt håll. Detta kort ska jag sätta på kylskåpet, som en påminnelse om att inte tröstäta....För det är stress och tröstätande som jag fallit på tidigare...Nu får det vara slut med det.
Välkommen mitt nya liv!

Nu ska jag bli till att må bättre!

Jag har testat en hypnos via datorn, och aftonbladet.se....Si så där ja...nu ska jag bli lycklig!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/livsstil/halsa/article4611980.ab

Bra tips om man har tråkigt! (Snott från ett mail)

Jag tycker lite si o så om vandringsmail....men det här var suveränt....om man har tråkigt!

Hur man upprätthåller galenskapen i livet:  
1) Vid lunch, sitt i din parkerade bil med solglasögonen på. Peka på förbipasserande bilar med en hårtork. Se om de saktar in.  
2) Sök dig själv via växeln. Försök INTE förställa din röst.  
3) När någon ber dig om hjälp, Säg: jag delegerar!  
4) Varje gång någon ber dig att göra något, fråga om de vill ha pommes frites till det?  
5) Ställ sophinken på skrivbordet med en lapp med texten: Inkorg  
7) Häll koffeinfritt kaffe i kaffeautomaten i tre veckor. När alla har kommit över sitt koffeinberoende, byt till espresso.  
8) I minnesfältet på alla dina inbetalda räkningar skriv: För sexuella tjänster.  
9) Avsluta alla dina meningar med: "I enlighet med profetian."  
10) Använd inte punkt  
11) Så ofta som möjligt: hoppa istället för gå.  
12) Fråga folk vilket kön de tillhör. Skratta hysteriskt när de har svarat.  
13) Specificera att din drive in order är för att "ta med".  
14) Sjung med på Operan  
15) Gå på poesiafton och fråga varför dikten saknar rytm.  
16) Häng myggnät runt ditt skrivbord. Spela band med djungelljud hela dagarna.  
17) Fem dagar i förväg talar du om för dina vänner att du inte kan komma på deras fest för att du har huvudvärk.  
18) Be dina arbetskamrater tilltala dig med ditt Gladiatorsnamn, Rock Hard, eller varför inte Snöret......  
19) När pengarna kommer ut ur bankomaten, skrik "Jag vann!","Jag vann!" "Tredje gången denna vecka!!!"  

Och det sista sättet att hålla uppe en lagom nivå av galenskap:  
20) Skicka detta e-mail till alla i din adressbok, även om de har skickat det till dig eller uttryckligen bett dig att INTE skicka dem sådana här e-mail.

Hmm, undrar varför punkt 6 var borta...kanske nån på vägen som censurerat??

HimladuvaträffPå fredag blir det himladuvaträff i Örebro!
Underbart att få träffa er allihopa igen, och
att Elene är hemma i Sverige!Blonde´s have more fun!
Eller hur?

O så finns det ju nån som fyller några år me....
det gör ju inte helgen tråkigare precis!!

På torsd blir det korpträff hos A-liisa!

Nu har jag nästan abstinens, jag har inte träffat nån av grupperna på flera veckor....eller i alla fall 2 v. Men det känns faktisk som om jag längtar till mina vänner...Nu mitt i flytt o allt kanske man skulle tro att jag har så mycket att göra att jag inte skulle hinna...Men ja hatar att stressa...det får vara nog med det för mitt liv nu. Och faktum att när det är som mest rörigt och ev stressigt...det är då mina vänner behövs som mest. Jag längtar till torsd kväll!  Hm....undrar om Monica dyker upp ...hoppas det!

iiiiiiiiiiii va glad ja blir!!!!!!!!!!!!!

Dottern ringde just från ett café inne i stan (Örebro). Hon och hennes kompisar, kom precis från jobbmässan som är på Conventum....Hon har lite spridning på jobben hon söker...det tycker jag är bra...här gäller det att inte låsa sig. Hon spred sitt CV till alla möjliga håll, bemanningsföretag, telefonist, personlig assistent, chafförsjobb samt olika sommarjobb. Nån gång måste hon ju få napp....Jag har snart inte råd längre....

Bättre se möjligheter än omöjligheter!

Mammablogg Galan

Nu är nomineringarna klara till mammablogg Galan som jag ska till i juli.
Jag är nominerad till följande:

Bästa tonårsmammabloggaren
Mest gripande mammabloggen
Bästa vardagsmammabloggaren
Sveriges bästa mammabloggVill ni rösta på en kategori, vill jag helst ha röster på
Bästa tonårsmammabloggaren

Nu vill jag iväg......jösses vad segt det kan vara

Jag väntar o väntar....hon skulle vara ute ur lägenheten den 15:e, sen städa o dona. Borde hon inte vara klar med det snart?? Jag väntar...så det kan bli lite ordning i livet igen! Jag vill bara bli klar med detta, tycker inte det är spec kul, precis. Gubben är så nöjd, så nöjd, nu ska han skaffa sig en motorcykel igen...Det enda jag ska skaffa mig nu är ....mer bantningspulver....

Jag har sålt skåpet!


Det kändes lite tungt att bära till 5:e våningen, så det var enklare att sälja det. En kvinnas sätt att lösa en tung situation....

Mammabloggalan!Jag ska dit!
Nomineringarna börjar inatt, ska bli spännande
o se vilka roliga blogg-människor
som kommer dit!

En mammas list...undrar om det funkar??

Min dotter har en riktigt bra unghäst efter sitt sto....han är nu 6 år....det finns hästproffs som vill att vi ska sälja honom vidare. Men nu är jag ingen hästhandlare...och varför ska man inte kunna få ha en bra häst fast man inte är sponsrad av de stora pengarna?? Alltså som fattiga hästägare får man föda upp själv eller köpa föl/unghästar. Om det då visar sig att de inte passar...så får man vöäl sälja dem vidare. Men om det visar sig att det kommer fram ett framtidslöfte....ska man sälja då?? Jo, de som tycker om att hjälpa proffsen fram tycker nog det...Men varför kan man inte få prova först om det funkar....Man blir ju lite nyfiken...hur långt han kan gå med dottern...eller tvärtom...Det finns ett problem, hon är liten och därför inte så råstark...jo för sin storlek...men skulle behöva bli lite starkare ändå. Om hon lyckas med det då tycker jag hon ska få behålla hästen...Men hur ska jag få med henne till gymmet?? Jag får fundera ut nåt fiffigt, hihi... Ja denna gång kan man ju inte muta med fika...som hon annars är väldigt bra på...
Hallå!!!
Sandra, du bor nära friskis o svettis!!

Thomas Di Leva

Såg just Thomas på en repris på TV...Babben o co...Vilken underbar människa han är...Snacka om en person som kan bjuda på sig själv...tänk om det funnes fler som verkligen kunde ta till sig av det han förmedlar. Ja jag menar inte att man måste meditera och göra rymdresor för jämnan....men om människor tänkte mer i kärlekens tecken ...då funnes det inte så  mycket elände i världen....Jo visst olyckor o sånt naturligtvis....men inte elakt förtal, stulna prylar eller inte ens offermentalitet. Underbart om man kan njuta av livet och känna att det som sker, blir till det bästa, och att det finns en mening. Han har tydligen släppt en ny singel, jag hoppas det bara är början på en ny skiva....hoppas, hoppas...då får det bli till att köpa en till...jag tror det är 6 st jag redan har, eller är det 7 st, de är nedpackade så jag kan inte kolla..

Sandra gjorde som hon blivit tillsagd

Kommer nyss hem från Örebro igen, dottern hoppade i div 1 laget som sista ryttare idag. Inför hennes ritt kom lagledaren och sa: Det blir bra om du rider felfritt och snabbt så kanske vi kan förbättra vårt läge lite...sen fnissade hon...eftersom ingen i laget tidigare ridit 0:a...Ok sa dottern och gjorde så....Efteråt bara skrattade de från klubben...det är bra du gör som vi säger ..Haha..Placeringen av laget blev 7:a av 12 lag.så det gäller att rida upp sig 2 placeringar nästa omgång....som går i Norrköping "Vikbolandet" den 5 april. Det pga att vi gärna vill ha med div 1 laget till Västervik i slutet på april...då det är omg 3 o 4 av Div 1, samt 2 o 3 av Elit. Eftersom unghästen är inkvalad i avd A efter denna helg, så blir det han som ev får hoppa Div 1, omg 2.
Morsan är uppskattad som hjälp ibland minsann, fast dottern är stor!
Hm, fel av mig...inte stor...men vuxen, hihi.
 Mamma är alltid mamma.

Grattis Örebro!!

På elitlag-hoppningen idag gick det väl inte som bäst för vårt lag, men nåt positivt i alla fall....Vi blev inte sist...klarade den placeringen med ett par sek till godo! Dess bättre gick det för ÖFK...det var de och mantorpsryttarna, som var de enda lagen til omhoppning..Örebro vann! Jag säger bara grattis....Det var laget jag höll på efter Kumla Ridklubb. I mogon går Sandra in och rider Div 1 laget istället med Starlet. Och en sak till....Min älskade unghäst...som är som dr Jekyl and mr Hyde...innan Sandra hoppat upp på honom...Magic han nollade både 120 cm och 130 cm! Så nu får han starta Avd A om det skulle kännas så för Sandra. Men det är ingen brådska....Det som ligger närmast för honom nu är att lösa kvalpapper till Falsterbo och Flyinge...Hoppas det går vägen i år igen!

Grattis Örebroare....imorgon tar "vi" er!

Inlägg 100

Fasen va flitig jag varit...nu är det redan inlägg 100! I detta inlägg ska jag citera en vers som en av mina Himladuvavänner skrivit i sin bok:
Bland änglaverser och visdomsord, av Inga Helena Ekström:

Ta var på varandra

Ta vara på varandra.
Säg ett vänligt ord.
En blick säger så mycket.
Ta varann i hand.
Ge av er kärlek.
Den källan sinar aldrig.
Visst är det fantastiskt
att vi fått den gåvan.
Gåvan att ÄLSKA.
Älska inte bara med kroppen.
Älska med själen också.
Då får du uppleva
ett under så stort
att du får se en glimt
av PARADISET.

Om det är någon som är intresserad av hennes bok
finns det en länk till hennes hemsida på min blogg!Ensam hemma med Mini o Mimmi

Inget är som att tala med katten...men när han inte orkar längre utan smiter ut istället....då känner jag mig lite psyko...Nej skoja bara. Har precis skjutsat hem en släkting som varit här hos mig hela kvällen. Hon visade hur Match.com fungerar,men jag undrar verkligen om det är seriöst. Några kanske..men hur många är det som är ute o testar om de fortfarande är med på marknaden?? Ja inte vet jag men fick den känslan bara. Nej, jag tror nog på krogen och en riktig svängom på dansgolvet....datorn sitter man ju vid hela dagarna ändå. På krogen kan man ju roa sig och träffa roliga människor och vänner. Sen kan man ju hamna i en riktig baksmälla....det behöver man ju inte om man är på nätet istället....Hm för o nackdelar med allt..Hihi
Let´s dance

ÖFKs laghoppning!

Första omgången i Elit och Div 1 laghoppningen för häst, går imorgon på Karlslund....Glöm inte det!  Skönt när det är på hemmaplan, nästa omg 2 + 3 går i Västervik den 25:e o 26:e april.

Heja KURK!

Kartong på kartong på kartong

Mitt hem är en röra utan dess like just nu.....Men nu jäklar anåda är jag på G. Jag som alltid säger att jag har verkligen inga skor...Hm jag hittade några stycken....Jag lär ta med mig skoskåpet... Prydnadssaker o sånt trams, som jag inte skulle ha så mkt av i min nya lya....har åkt med. Jag har tom packat luftmadrasser ifall jag får nån som vill sova över i stan. Men det som blir kvar till sist, som jag packar sista kvällen blir min dator, för hur ska jag överleva utan den, det är ju nästan lika hemskt som att glömma mobilen hemma....Hur kunde man leva förr..förr=10 år sen!

Jag säger det igen: Den som hjälper till och bär blir bjuden på inflyttningsfest sen!
Det är inte så farligt det är bara 5 våningar!
Nu väntar jag bara på definitivt datum!

Punka, bromsar....sen var det inget mer

Igår em besiktade jag lastbilen....direkt när jag kom upp dit sa de ....det blir bara större o större för varje år...vad kommer du med nästa år?? Hihi ja nu får det räcka sa jag...vi får välan se...O alltså jag åkte dit med punktering! Hade inte märkt ett dugg.. iofs det var på ett innerdäck i dubbelmontaget, men ändå! Naturligtvis var det en special storlek och jag behövde en ny fälg med....va fan tänkte jag... ingen lastbil på lörd till tävlingen då....Men hemma ligger det ett reservdäck och glänser! Det hade vi glömt bort totalt....så nu blir det åka av i alla fall.. Örebro nästa för laghoppning på lörd. Blev även tipsad om en verkstad som kunde fixa bromsarna redan nästa vecka.....Vilket flyt igen!!!!!!!!!

Den som har ett lastbilsdäck över hör av er...6 bult ska det vara på fälgen!
Jag lär ju ha ett i reserv!

Nu har jag flyt

                  
Hittade en annons om en matsalsmöbel i bra skick. Mailade svar och fick svaret....den är såld...berättade det för tjejerna på jobbet....Jaja man kan ju inte ha flax jämt (eller)....bara att gilla läget. Hihi.....För en och en halv timme sen sätter jag på datorn här hemma....och har fått ett mail igen, från bordsägaren. De som skulle köpa det trodde det var kritvitt, men det var lite gråton..så de ville inte ha det.....Det var bara att slänga sig på tel...sen in i lastbilen och iväg.....Jippie!!!! Nu äger jag ett matsalsbord, det berömda "Axet", med tillhörande 6 st stolar i ett skick så det ser oanvänt ut, förrutom att stolarna är omklädda. Nu har jag alla möbler jag behöver inför flytten, och mannen behöver inte sitta och äta på en pläd i köket.

Shoppingdag = lyckodag ( i alla fall om man fyndar )

Livet lättade på lunchen!

Min son ringde och räddade livet på min katt på lunchen. Vi ska ge henne en ny chans. Pjuu tack Tomas att du är så vettig! Sandra har bestämt att hon ska börja träna mer fysik, så hon orkar träna och tävla unghästen Magïc ordentligt. Vilket innebär att vi inte behöver sälja honom......ännu i alla fall! Och dessutom var jag till skoaffärn med mina jobbarkompisar....de roliga tjejerna....o köpte skor!  Wow vilken lunch......nu mår jag prima igen!

Punkt slut....slutdeppat för denna gång....nu kan livet leka igen!

Vilken skit-träningskväll

Igår kväll var vi på hoppträning, med hästarna, de var helgalna och bar sig åt som dårar.....i alla fall stoet. Typiskt så fort det råkar bli en solig vårdag...då blir töserna brunstiga! Tur att det inte är lika markant i människovärlden. Tränaren tyckte vi skulle sälja sonen Magic till en proffsryttare, som ska ta honom upp i klasserna. Jaaaaa...jag vet...eller har misstänkt....att vi skulle bli tvungna till det en vacker dag.....han är ju så bra. Men så som jag är så hatar jag att skiljas från mina nära och kära. Vissa hästar kan jag sälja ganska enkelt, medans andra är ett rent helvete att sälja. Nu gäller det att hitta ett bra hem hos en bra människa...och det är inte bara i denna bransch precis.... Men annars behåller jag honom ändå.

Tankens kraft....

Jag är smal....jag är inte hungrig....

Om det inte vore så svårt....

Jag har 2 st katter....sammetssvarta bondkatter...Den ena är mamma till den andra...som förresten är född i en vägg i stallet. Honan börjar bli lite till åren och kan inte riktigt hålla sig, utan kan pinka inne. Fan...va sånt här är jobbigt....ja jag har beställt tid för att sända henne till katthimlen....men jag hatar sånt här, jag vill inte, men hon lär ju inte bli yngre eller sluta pinka. Andra som jag träffat säger ja...men det är ju bara en katt...eller som ett par st sagt...jag kan skjuta henne. De fattar ju ingenting...vi har ju umgåtts i varje dag i över 10 år, inte fan vill jag att nåt skjutglad jägare som älskar se sina offer dö, ta hand om henne och i värsta fall skadeskjuta henne. Usch o blä nej hon ska få somna in lugnt utan plågor...om jag inte väntar nån vecka eller två.


2 st girlpower filmer på samma dag!


I helgen såg jag Män som hatar kvinnor på bio.....Woow den vill rekomendera er att titta på. Snacka om smart tjej...fler såna så skulle världen se annorlunda ut ...Senare samma kväll kollade jag på rallybrudar, som jag köpt med hem, även den en film som jag rekomenderar, spec till mansgrisar. .... Svenska filmer de är banne mig bäst om jag får bli en sån där helt talangfri filmkritiker, utan filmkunskap, för en liten stund... Spec, om de har lite undermening....tex, Så som i himmelen! Den bästa film som gjorts, om man verkligen kollar/lyssnar på detaljerna.

Fått förfrågan igen?

Jag har fått förfrågan igen om privatsittningar, precis efter att jag sagt åt mina arbetskamrater att jag inte ska jobba så nå mer. Men som sagt man ska aldrig säga aldrig, då jag precis pratat med en av mina tidigare lärare, via mail....och blev lite sugen på en kurs igen. Om inte annat så för min alldelles egna skull...det är ju roligt, faktiskt. Det verkar som om jag blir instyrd på denna värld mer och mer igen.....ja, jag säger bara välkommen till de energierna!

Det här inlägget är bara till för de som förstår det....hihi.

Måndag = ny bantar vecka

Sisådär ja nu är det måndag igen....vilket innebär att jag ska börja banta igen. Sallad och äpplen till lunch idag. Min vandring mot nya Mallis- vikten är igång igen! Jag ska banne mig klara den. Bara 5 kg kvar nu.
Lite mindre bara!
Tankens kraft.....Jag är lång o slank.....Hmm....kanske snart...ja lång är jag i alla fall!

Banhoppträning


Idag har jag inte behövt fundera på vad jag skulle göra precis...I morse bar det iväg och hämtade soffan sen var det att köra hästr och dotter. .. Men vilket underbart väder det blev, tom jag som är en riktig stugsittare tyckte det var skönt att vara ute hela dan.. nu har jag grillat årets första korvar! Ja, det blev quorn-korvar för oss förståss, eftersom varken jag eller min dotter äter vanlig korv.

Om ett par dar kan ni läsa om elit laget från Kumla Ridklubb i Nerikes Allehanda, då de var där och gjorde reportage om laget som ska tävla i helgen.köpt en soffa ida.... tralla lalla la....

iiiiiiiiiiiii, vad jag är glad. Har letat och spanat i ca 2 mån efter en soffa, men som vanlgt när jag vill ha nåt speciellt kollar jag på sånt som kostar lite mycket. Har därför letat på beg sidor/annonser med....men inte hittat nåt som jag vill ha eller som är värt sitt pris. Men idag ringer min dotter och säger att hon läst en annons om en auktion, där de ska utaktionera en möbelbutik...Vi åker ner och jag ser direkt denna soffa....samma som jag tidigare haft span på på internet. Väntar en liten stun....och den ska ropas ut....jag sitter tyst som en mus.....inga bud. Han låtsades naturligtvis att han hade det men jag såg aldrig att han fick några...fast han sa det. När auktionen var klar, frågade han om jag inte var intresserad...jag la ett skambud...min dotter tyckte naturligtvis jag var dum som inte handlade..Men nu är ju jag lite av ett proffs på att förhandla genom jobbet....så jag var stencool....till slut hade jag handlat soffan inkl extra divan, för 1000:- under utropspriset.. Imorgon åker jag och hämtar den, innan jag ska köra dottern på träning inför elit o div1 lag-hoppningen som är nästa helg.

Inget är som väntans tider!

Jaha ja, vilken tur jag har min vän datorn...sitter nämligen och väntar på att vara fyllechaffis hem från puben i Linde. Skjutsade mannen och en kompis först till Nora, stan full av drag...nja inte riktigt...så vi åkte vidare till Linde...där var det 3 ställen öppna med ett par pers i varje. De valde en av pubarna och gick in....själv åkte jag vidare till affärn och handlade kattmat...fick en rejäl skopa ovätt och ett riktigt bläng av dem när jag kom från stan idag utan deras mat....Men det fick bli lite nattmat istället...så nu är de glada på mig igen...Inte ens Mimmi, honan, gick ut för att fånga egen mat fast hon är en sån killer....det var enklare att blänga på mig så ordnade jag det till dem istället. 

Det där med utflugna barn....

Klockan är nu halv 12 på fred kväll....då ringer mobilen....undrans vem det kan vara?? Har man en dotter som inte har 5 öre i inkomst, så kan ni ju gissa. Pojkvännen är ute på krogen med jobbet......tråkigt läge.....var är dottern då? Jo på Stortorget och vill komma in på krogen utan ett öre....RRRRRiiiiiiinnnnnngggg på min mobil.....MAMMA mamma du är så snäll....jag o mina kompisar hjälper dig med flytten! Vilket datum var det?  Genomskinligt...OK säger jag hur mycket måste du ha? Ahha ja inte om du inte vill men det vore roligt att följa med kompisarna in. Hmm Ok jag sätter in 200:-. I bakgrunden hör man hennes kompisar ropa (lindrigt nyktra) Vi kommer o hjälper dig vi lovar.....hoppas verkligen de minns det sen med....men det räknar jag med. Litar på er tjejer!

Jag älskar mina barn, och alla mina extrabarn som jag fått på köpet under åren!
Även de dagar som de är sura och dryga och det känns som om jag har lust
att bunta ihop dem och skicka dem till månen!
Men det går alltid över!

Shopat kläder

Jag tog mig till den billiga butiken i Örebro, som jag hört talas om på jobbet. Min dotter o man var med. o faktiskt vet ni vad jag köpte mig ett par bondelidjeans i en storlek mindre! Nedsatta till halva priset = 400:-. Det blev 2 st blusar med en för 50:- och en för 300:-, den hade haft ett ordinarie pris på 699:-. rätt ok faktiskt....men den har en rosett....det blir en utmaning för mig...det förstår den som känner mig. Rysch o pysch = inget för mig....men jag ska försöka att inte dra bort den direkt....Men lyssna hur det låter......knytblus....Huaaaa..Annars är det en riktigt fin modell det måste jag erkänna. Hade inte kommit på tanken att prova den om inte min dotter varit med, och sagt att jag faktiskt kan ha sån på mig.

Blogggala i sommar

Opps, i sommar bär det av till Göteborg och en bloggala, med Milla o iNennie.
http://mammagalan.se/wp/

Ja, se ungar

Ja, de barna de barna. När jag nu fått en lägenhet precis i porten bredvid min dotter och hennes pojkvän, uttrycker hon sig så här: Näe...när ja flyttar kan du ju inte flytta efter, jag kommer få ha dig här jämt! Jag har ju flyttat...Hm Ok,  jag kan förstå hennes resonemang....helt klart. Men jag lovade henne att hon kommer varken se eller höra mig...ändå mindre kommer jag hålla reda på vad de gör. Vad händer då i verkligheten?? Jo, hon ringer mig ....mamma var är du? Vi träffas ju aldrig, du är ju borta jämt! Mamma jag vill äta mat med dig...eller mamma jag vill träffa dig....osv. Hm OK igen, visst är det kul när man är omtyckt...hihi. Barn är barn även när de är 21 och flyttat hemifrån. Och nån städande, rumsterande och dekorerande mamma har hon inte haft och kommer inte att få om hon inte ber om det. Fast jag kommer inte göra det ändå förståss.

Seans i Fanthyttan

Var på storseans i Fanthyttan igår. Det var en elevseans....en del andar kom klart och andra var lite mer defusa...precis som det brukar vara. Min avlidna syster kom igenom....ett klockrent budskap, som mina vänner fnissade igenkännande när de hörde...och jag blev både glad och stolt. Tack Lippa. Tydlilgen ska jag fortsätta med mitt bloggande...hihi.

Importerad mini-ligist


Här sitter jag hemma mitt på em..har precis varit ute 2 ggr och pulsat i snön efter en ponny. Det var 2 st som ringde och sa att jag hade en häst på rymmen....o mycket riktigt...han stog utanför grannens ponnyer. De kanske var sötare än hans kompis halvblodet, va vet jag?  Efter att pulsat över ett stort gärde kom han så snällt med mig in i hagen igen. Jag hann precis in igen innan jag kom på att en liten bild på dem vore skoj och gick ut igen.......Ok, nu stog han på ett annat ställe, så jag sprang ut i snödrivorna i mina tofflor, o utan jacka, fick in honom igen. Då sprang han och visade mig att han minnsan vet hur och var man ska rymma.....Jippie! Bra då vet jag...ut i mina tofflor, tårna hade redan domnat så det var ingen idé att gå o byta, och så lagade jag stängslet. Hoppas han får sig en riktig stöt nu....så kanske man får jobba ifred imorron.
Men som jag skrivit tidgare är det de här fiffiga och smarta med en enorm attityd som ofta blir de bästa tävlingshästarna, om de nu blir såna, innan folk tröttnat. Men trägen vinner, brukar det ju heta. 4 år och med en enorm energi....och så kallas han Moses....inte är det jag som döpt honom till det precis.

Det här är ett intresse för den som inte fattar bättre...

Jag vill o behöver shopa....fast inte just nu...om nån dag

......tycker jag ska handla kläder....undrans om jag ska lyda dem?  Fast jag fick mailet därifrån kanske jag ska åka nån annanstans?? Kan inte påstå att jag brukar hitta mycket till mig hos dem....Fick tips om ett ganska nytt ställe strax utanför Örebro = shopa billigt ....vore nice.

Jaha ja, nu fick jag sms från Kappahl med...de tycker verkligen jag ska iväg och shopa....o jag är ju inte den som är så lättlurad och går på allt på en gång!!  Så jag väntar nog tills lörd....eller i alla fall tills imorgon em.
Fullmånen i efterhand

Ja det händer alltid en massa saker när det är fullmåne, kolla bara igår...dödsskjutningar..o sånt..psykopater brukar ofta bli heltokiga tex. Men för oss andra kan det vara tvärtom, att vi kan få många bra upplevelser, då vi blir lite känsligare, speciellt om den ligger i ens soltecken. Det vanligaste som jag upplever med fullmånen är att det knappt går att sova....men denna gång var det tvärtom...jag kunde knappt vakna...så. Hm


Min nya mobil

Varför tror man att det blir bättre när man köper en nyare modernare mobil? Troligen för att det borde bli så.....men va f..n det finns ju ingen blixt! Jag kan inte ta lika bra bilder i mörkret längre.....herre jösses säger jag bara. Vilka puckon....kan de inte spara in på annat onödigt skit istället tex spel o gps o sånt.  Sony Ericsson.....jag är sur på er, kan det vara nån från Kumla som kommit på denna brillianta idé kanske?

En avmattad skara på seans

Igår kväll den 11:e....i fullmånen skulle vi ha en superseans hade vi bestämt....Alla förutsättningar var bara där, trodde vi, haha när vi kom fram hade värdinnan glömt bort oss, 2 st dök aldrig upp, och vi var matta och trötta... Ja, så kan det vara ibland, det fanns döingar där ja visst, men det var lite simmigt och okoncentrerat så i alla fall jag fick inte riktigt grepp på vem det var. Men sånt händer och det är inget att bry sig om.. Jag älskar mitt liv ändå just nu....Och ikväll ska jag intruducera ett par nya i denna värld.

Idag är jag stark!
Jag har lagt in mig på bloggportalen....självförtroendet bara växer med åren!

Bara en hästspark....lugnt

                                                
Nu har jag kört ponnyn till lastbilen som skulle före henne vidare till Skellefteå. En liten söt en med mkt attityd, såna gillar jag, de blir de bästa på tävlingsbanan, om de nu får rätt utbildning förståss. Det gick bra att köra trots att det var mkt snö och spår på skogsvägen. Men man är väl ingen liten tönt....som bangar för så lite, Hmm. Ponnyn hade aldrig åkt lastbil med stor ramp tidigare, så det blev som vanligt en utmaning, Men efter lite övertalning om att människor bestämmer, och en spark på mitt ben, så var hon inne och iväg. Tillsammans med en man som tyckte vi betedde oss som riktiga fruntimmer, pga att vi använde lina, så vi inte skulle bli kickade en gång till. Hihi.
Hästar är ett speciellt intresse, ibland undrar man om man inte är lite knäpp i huvet:
Och sekunden efter vill man inte hålla på med annat.

Tänk om jag kunde lära mig nån gång

Varför kan jag inte lära mig att säga nej nån gång. Jag vet ju så väl varför jag inte borde hjälpa alla hela tiden för, men ändå gör jag det gång efter annan. Men jag vill behandla andra som jag själv skulle vilja bli behandlad. Men i verkligheten stämmer ju inte det, det vet jag ju. Jo, ibland....men att slita ut sig, kämpa och ställa upp. Det får jag oftast aldrig kompensation för, troligen.... eller....men....vem vet en vacker dag kanske.

Det man ger ut får man igen....eller....jo, så är det!

Nya naglar!

Tänk att det kan vara en sån skön känsla att få naglarna tillfixade igen. Lyx i vardagen, skulle jag vilja kalla det. Den här gången blev de inte så långa eftersom jag ska bubba kartonger o möbler igen snart. Men en liten svart/vit fjäder fick pryda änden på mina fingrar denna gång.

Packad sprit

Nu har jag ägnat kvällen åt o packa, vilken organisation jag kör med! Lite i köket ..sen i badrummet, sen lite dvdfilmer, vidare till vardagsrummet o plocka ner lite dukar, upp på övervångingen  o plocka ner lite datorprylar....alltså så där har jag hållit på hela kvällen, ingen ordning alls, hoppas jag får med det jag ska och inte fel saker..Men en sak som är viktig är med nu...spriten är packad. Och jag skadade mig inte en enda gång!

Kvällen som var "packad" utan minnesluckor!!
Hm, om ja nu minns var sakerna ligger?

Fullmåne på 11:an i jungfruns tecken

Imorgon är det fullmåne och den 11:e ( ett mästartal ). Dessutom ligger fullmånen i jungfruns tecken......säger min astrolog, som jag ska bli kombo med.....och som har stenkoll.  IIIIIIIIIIIIIIIIII vad ska hända då, spännande???  Kan ju knappast vara nåt som passerar obemärkt.....med så starka energier i luften. På kvällen ska jag på en liten seans igen.....kan ju inte vara mer passande. Då är man kanske laddad till storseansen jag ska till på torsd, med mina vänner som inte tidigare varit med på sånt.......fast storseans brukar jag oftast bli besviken på....men denna gång kanske det blir annorlunda....får väl inte vara så kritisk denna gång....men är man jungfru så är man.

Min nya diet....

Hur många olika bantardieter finns det? Går ju inte att räkna....först skulle man äta bara potatis...sen får man inte äta potatis....o så ska man inte äta fett....sen ska man äta fett....o så ska man äta pulver o dricka vatten (då orkar man knappt röra sig) .....sen ska man äta tabletter som gör att man nästan bajsar på sig....sen ska man ......ja inte vet jag, är så grundligt trött på att tänka på mat jämt. Andra kan sitta o dra i sig hur mycket som helst, av vad som helst, men går aldrig upp i vikt. Nu är jag trött på alla goda råd om bantning.....kommer rätt o slätt äta vad jag vill.... men mindre och inte backa upp o ta om. Vad tror ni om den superavancerade metoden???? Det kommer inte finnas en enda bantarguru som blir rik på den metoden.. Det är nog inte ens nåt att skriva om i veckotidningarna.

Harry Potter!

Fick en förfrågan om jag vill med till England....måste säga att det är väldigt frestande. Ja, jag vill men står nu i valet och kvalet...ska ju flytta ganska precis då...Hmm ja det här tål att tänka på. Men det ser ju nästan ut som Harry Potters skola, och det har ju länge varit min dröm att få tillbringa en kurs i denna värld......Hihi....bortom all vardag i spiritisternas värld...underbart. Ojojojoj vad jag funderar, ja jag lär ju bestämma mig snart...fortare än kvickt som det heter.

http://www.arthurfindlaycollege.org/

Börjar piggna till

Så då är flytt nr 2 klar, förrutom att jag varit lite bakis idag, känner jag mig riktigt duktig. Bubbade möbler och kartonger, hängde upp kristallkronor och gardiner. Eftersom 3 st karlar som skulle bära möbler inte kom, så blev jag en av dem som bar sånt....dålig stil att lova sen inte ens höra av sig......Men det som är bra är att jag fick ett riktigt träningspass, trappa upp o trappa ner, hur många ggr som helst. Bicepsen var så uppumpade så jag inte ens hade gäddhäng på ett tag. Men de kommer nog tillbaka, antar jag.............Vet ni.....M hade med ett kort och visade oss det var några år sedan och vi såg ut som gamla kärringar....det var när jag vägde som mest....för 20 kg sen......jag som känner mig så tjock nu, jag säger bara oj va nyttigt det var att se det kortet. Fick ny inspiration att plocka bort några till....Nu j...ar!!

Grattis D till en supermysig lägenhet i ett lugnt och trevligt område!

Nice!

Bandage

                                                 
Så där ja som om jag inte har tillräckligt med ärr på mina händer ändå:....Lyckades igen. Diskade ett vinglas som sprack så jag skar upp ett hack i en knoge......ajajaj....Det duger ju inte precis med ett plåster där så jag gör som vanligt.....är lite kreativ....Tar en rule med toapapper och trycker på, sen snor jag runt 2 varv med packtejp. Gick jättebra, men nu är det pekfingervalsen som gäller i alla fall på höger hand.....Men lite bra var det ju, nu kan jag lata mig med gott samvete....hihi. Vila! Ja, för man vill ju inte få blodbrist och svimma.

hemmakväll igår - uteliv imorgon

Det blev ingens seans igår kväll, utan jag blev hemma och fixade med lite blommor och blomkrukor. Samt packade lite glas o prylar till min flytt. Ja, det är ju ingen fart på mig när det gäller min egen packning precis....hoppas jag får mer energi imorgon. Då går det sista av D flytt, och jag hoppas verkligen folk har parkerat bättre vid gatuhörnen då.....Trååångt!  Men jag får väl trösta mig på krogen sen, om det blir jobbigt, annars hittar jag nog på en annan anledning.....att få trösta mig på krogen alltså. Men först direkt efter jag kört lastbil, ska jag åka hem med den och vända åter till Örebro, för att "rumstera" lite så vi kan börja dricka vin!  Det räcker med varsin kudde på golvet....eller en pinnstol....man får ju inte vara så nogräknad...........Med dessa brudar kan inte ens städning och bubbning av möbler vara tråkigt!  Jihaa!!

Just nu söker jag en chaffis som vill köra hem mig på natten.....HALLÅ!!  ingen som hör mig????

Tankens kraft i dessa tider

Kan kanske vara svårt att se att man har mycket till val i dessa tiden av ekonomisk kris. Om du blir uppsagd eller inte får det jobb du vill, eller kanske inte har råd med den nya bilen.....ja, det här vara bara några ex på vad som kan tynga en i dessa dagar. Och det är stora bekymmer.....men vart vill jag komma med detta.... Jo, hur hanterar du situationen, låter du det gå ut över andra i din närhet, hur är dina tankar om denna situation?

Tankens kraft, ja det är ju välbekant att den kan förändra liv. När en ensam mamma kan lyfta en bil för att dottern ligger under. Borde vi inte då kunna tänka oss en ljus framtid trots motgångar, och ekonomisk kris?

Det är bara du själv som kan stoppa destruktiva tankar i din hjärna. Du kan förändra ditt liv genom ditt sätt att tänka. Tänk på att rädslor drar till sig dessa energier med....är du rädd för att bli fattig....blir du troligen det...Men bestämmer du dig för att pengar ( om problemet ligger där ) är inga problem....då blir det förmodligen inte det. Nästan ingen är ett offer, utan kan styra upp sitt eget sätt att tänka.

Bra ordspråk:
Hellre rik, smal och vacker
än, fattig, tjock och ful
Hihihi!

Morgondagens kort

2 Brickor/mynt

En liten förändring till det possitiva, när det gäller ekonomi/grundtrygghet.
En ny ide eller en oväntad vinst/inkomst.
Riktig balans, lugn och harmoni.
Lika drar till sig lika, det man förtjänat belönas man med.

Hoppas!

Jag som trodde det var klart

Ringde försäkringsbolaget eftersom jag blev bestulen på en massa prylar i höstas, av nån långfingrad hästtjej/kille. Skickade in papper och fick tillbaka att det skulle ersättas, men nu var det jag som läste brevet........det skulle in mer papper och kvitton bara. Naturlligtvis, jag tyckte det gick lite väl smidigt. Men var är polisanmälans pappren som inte vart inskickade??? Och alla kvitton är hos revisorn.....Ok, bara ta tag i saken o skylla sig själv.....ringa polisen o traska till revisorn o bläddra i pärmen. Men imorgon ska jag skicka in allt om fattas, om de nya pappren hunnit komma från polisen förståss, det är det som räddar upp situationen.....suck o phjuuu.

Sånt här händer ständigt när man ska stressa över nåt.....om jag inte kör på en vägg förstås, det har ju med också hänt.

Din viktigaste person?

Vem är den viktigaste personen i ditt liv?

Jo, du själv!

Nu blir jag själv igen

Så där nu är det dax igen, som så många gånger förr drar mannen utomlands. Är det konstigt att jag fått nog och drar till stan istället? I alla dessa år som jag kämpat för att hålla vardagen fungerande, men inte fått något annat än en värkande kropp för det. Med detta vill jag bara varna alla som tar den andra för givet. Som tänker som grottmänniskorna gjorde på sin tid..... Jag måste dra ihop pengar.....pengar.....pengar.....ja, visst är det bra, men vad är det utan kärlek, ömhet och samförstånd? Med en egen firma och gård och tävlande barn, vet jag nog att det går att jobba sig lycklig.....Nja det blir ett surrogat i alla fall, man kan bli tillfreds med.

Att vara duktig har varit mitt signum genom livet. Att vilja höra vad duktig du är....har inte förstått det tidigare men nu kommer det klarare och klarare. Ja....uj va duktigt att slita sönder sin kropp före 40......smart, måste jag säga till mig själv. Men jag har gjort det av kärlek, kärlek till mina barn, till min man och till tron om att hålla ihop en kärnfamilj. Det går inte längre....jag kommer bli sämre...med en värkande kropp....jag ger upp, men det har tagit många riktigt många år att förstå att det blir inget bättre. Tror jag har försökt med allt.....Ja, i alla fall allt som jag har kunnat komma på och orkat med.

Nu ska jag med börja resa...

Seans för 3

Den 3 / 3 var vi 3 st som hade en liten seans för oss själva bara. När man jobbar med andevärlden kan man använda olika tekniker. Denna gång gjorde vi på ett lite annorlunda sätt, nämligen trollbord. Men resultatet blir det samma när energierna steg i rummet. Kom det bekantingar och hälsade på, fantastiskt att man kan få mycket av så lite. Men sen beror det ju på det är inte alltid lika enkelt som nu när det var vi 3.

Morgondagens kort

5 bägare

Ja det kan bli lite rörigt med känslorna imorgon. Allt tyder på att det kommer röras upp känslor som jag trodde det var klart med. Jag får vara lite på vakt med mig själv, så jag inte sårar någon. Jag kan även träfffa en person som behöver tröst.

Natti!

Leva sitt liv medans det finns chans!

Imorgon är det begravning av en mycket omtyckt person, en som alltid utstrålade glädje och som alltid hälsade när man såg honom på stan. Han var 2 år äldre än jag. Det får mig att tänka till igen. Min syster dog när hon var 42 år och min bror när han var 51 år. När jag tänker på dessa omtykta människor som spred så mycket glädje på jorden medans de levde, kommer de där funderingarna. Varför dör en del så unga? Ja, varje människa har en speciell uppgift.....för någon, för några eller för många.

Varför ska man vänta med att leva sitt sanna jag tills man blir gammal? Ja, man hör ju ofta när jag blir pensionär ska jag....eller när barnen blir stora ska jag.....eller när jag blir rik ska jag....Men om man vill göra en sak, varför gör man den inte. Jo, jag vet...ibland finns det inte tid, pengar eller något annat som inte finns. Ja, men om man nu inte blir pensionär, inte hinner se barnen bli gamla, kanske inte ens blir rik...Det är det ingen som vet. Kanske skulle man unna sig att bli lite lycklig redan nu.

Tänka efter vem är jag och hur skulle jag vilja leva mitt liv? Sen...eller just nu? Utan att känna sitt sanna jag tror jag inte man kan leva sitt sanna liv. Sitt alldelles egna liv. För om inte jag lever mitt liv...vem ska då göra det?

Hittade en bok på rean!

Jag har inte läst en bok på ett flera år. Plötsligt igår kväll blev jag sugen på att läsa....Märkligt att jag dagen efter springer på en bok på "wessels", som precis handlar om min livssituation just nu. Hoppas jag klarar av att läsa en hel bok nu, men jag tycker inte jag känner mig så stressad längre så....kanske. Min suddiga syn som jag haft börjar bli bättre......Gissa vad boken heter, jo: Sluta kämpa - börja leva!  av Sanna Ehdin. Kunde inte hitta nåt mer lämpligt, och eftersom jag kände så där igår var det bara att slå till. Ja, den var inte precis dyr heller 69:-, lagom att testa om det funkar med....Tänk att få tillbringa flera timmar med en bok...livskvalitet!!


Bullmamma...för en gångs skull


Jag ska bjuda in min son på nybakta bullar i min nya lägenhet....han kommer svimma av förvåning!  Jag hoppas han i alla fall försöker tro mig.....nån gång ska det ske ett bullbak!

Livsnjutare

Det låter väl härligt att vara livsnjutare....men vad i hela friden gör en sån? Ja, jag vill bli en sån, men vet inte vart jag ska vända mig för att lära mig. Man kan ju läsa om livsnjutare som är arbetslösa, lata, energiska, totalt hänsynslösa, ansvarsfulla eller precis hur som helst. För mig låter detta väldigt kryptiskt......Jag tror kanske att livsnjutning för mig är att kunna bestämma över min egen tid och mitt liv, att slippa ha en kropp som värker, att fibron kryper ner i nåt svart hål o gömmer sig. Kanske tom ett liv utan stress, ständig utarbetning och att få känna mig älskad och omtyckt. Det känns ganska skönt att få fundera över detta......nu ska jag beställa ett sånt liv.

Min affirmation just nu:
Jag kommer bli frisk, lycklig, rik och älskad!

Inte så illa va?

Storseans på torsd?

Funderar på att gå på storseans på föreningen i Örebro på torsd. Vore roligt att träffa dessa personer igen, var ju ca ett år sen jag var där. Det senaste året har jag bara gjort annat och totalt struntat i allt vad spöken och andar heter. Men ibland tröttnar jag bara, det går i perioder. Men nu händer det så mycket omkring mig så jag känner att jag vill få lite vägledning. Att få nåt litet tips.....ja, det vore inget fel.

www.ljuskallan.nu

Nu börjar det dra ihop sig

Ja så var det det där jobbiga, att dela på prylar och packa ner. Fick just reda på att jag kanske får tillgång till lägenheten lite innan. Och oppssi, då kanske det börjar bli dax att ta tag i saker o ting som jag inte ens velat rota i. Men mannen skulle fixa några kartonger idag i alla fall....snällt. Min kombo kommer också ner till Örebro tidigare än planerat....hon ska ta det lite pö om pö som man säger i bergslagen.

O förresten det är inte bara tiden som håller på att dra ihop sig....jag har gått ner 1 kg!  Jippie.... nu är jag på väg mot mitt mål!

Energier och tarot

Lite tarotkort på hur min morgondag kommer bli........töntigt kanske nån tycker men jag tycker det är roligt och lite utmanande. Kan jag tyda dem rätt, vad är det om står i görningen och framför allt vilka möjligheter får jag imorgon?

Ja. för för mig står spådomar och tarotkort endast för att se vilka möjligheter, den som jag lägger på, har att välja mellan. Den egna viljan kan ingen styra över, du kan sumpa en chans....eller ta vara på de möjligheter som bjuds. Glöm sånt snack som finns om att det har med dåliga energier att göra ..tarot. Det har inte med leken att göra utan endast om vem som håller i den. Dåliga energier kommer från den som tänker dem.

Med ljus och glädje, kan hela jorden förändras. Men tyvärr är vi fortfarande långt därifrån. Men det ska ni veta att allas aggerande, attityder, egoisttänkande, negativ stress och brist på empati, som ligger kvar som dålig energi. Så det som gäller är att om vi ger kärlek, smicker, peppning, en kram eller ett gott skratt, så höjer vi energierna. Vilket ska vi välja??? Ja, valet borde inte vara så svårt.

Ett första stadium kan vara......att tänka på vad vi säger till våra barn, vilka ord och vilket sätt använder vi när de är urgriniga, skitiga,  ledsna eller rent utav kommer hem och har retat någon annan i skolan. Vad är det vi förmedlar och vem är det som lär barn hur de handskas med olika jobbiga situationer. Det är den generationen som blir den nästa att sprida sina energier över vår planet. Med tanke på framtiden borde det vara viktigast att tänka på barnen, och ge dem möjlighet att bli lyckliga och glada, över hela världen.

Skitpratare!

Jag skrev ett par inlägg om hur folk kan tycka och tänka ang andra...tex när det kommer ut falska rykten pga att personer själva tyder det de ser efter sin egen vilda fantasi. Tog bort dem pga att jag vet att det troligen kommer personer som inte kan ta detta på rätt sätt. Då var jag där igen ang speglingar genom andra.....vad är det som gör att man tycker illa om en viss handling eller en viss person. Jo, oftast är det rädslor...rädslor för att själv råka illa ut eller för att bli missförstådd.

Speglingar kan även gälla personer man träffar som inte faller en i smaken. Jag säger bara...det är lätt att dömma, vi har olika sätt att takla vissa saker och händelser. Jag tycker att man ska få vara som man vill .......Men kränk eller snacka aldrig skit om en person som du inte känner eller har belägg för. Oftast speglar det bara dig själv och dina rädslor.

Det var därför jag tog bort dess inlägg....som jag skrev för att beskriva hur fel det kan bli..

Men jag erkänner: Jag blev kränkt när jag blev kallad lespisk, av min frisör, som hört av sin bror, som tagit hem en asiat. Och inbillade sig att jag var sugen på henne bara för att vi talades vid. Hon kände inte en enda kvinna här sa hon. Säg inget när du inget vet, samt styr upp din egen skit innan du snackar om nån annan. Jag ville bara hjälpa henne. Det är såna här som jag kallar puckon! Och det är såna som gör att man inte törs lite på vem som helst.

Vet ni, när jag själv läser det här inser jag att just detta speglar mina rädslor. Att bli missförstådd.

På lördag blir det Harrys!

I helgen går det ett flyttlass till...närmare bestämt på lörd....då ska resten fraktas till Markgatan. När vi bubbat runt med möbler o kartonger....helst utan att snubbla och göra sig illa igen. Så har jag några val.....antingen åker jag hem o kollar på tvn,  packar kartonger eller så går jag ut på krogen....oj då va svårt det blev....Med goda vänner i stan som mer än gärna följer med kommer valet bli enkelt. Varför röja i bråten när jag kan fly in i dimman och nöjeslivet en stund. Verkligheten kommer ju alltid ifatt en ändå. Men nu kommer nästa fråga in i mitt huvud.....undrar om jag möjligen kan få skjuts hem av någon som jag körde på i lörd....troligen inte. Grrrrr, men jag ska inte måla, han den där med horn, på väggen än. Jag är ju en ödmjuk person.......höll på att glömma det igen.

Den där känslan, intution.

Idag har den kommit igen, den där känslan av att det är något på gång. Ingen aning vad den står för ännu, men den finns där. Tror inte den har med min kropp att göra för den är redan mörbultad efter helgen...ja och det vet jag va det beror på, hmmm. Utan denna känsla är mer spännande, det känns som om det ska hända nåt skoj! Hoppas jag har rätt.

Ahha där satt den, veckans första semla! Mumsiiiii   Min bantning går förträffligt bra!

Jag läste ett dagens ord!

"TV:n är den största erotikdödaren av alla. Vi tittar på andra som äter middag, gör roliga saker och har sex. Gör allt det där själva i stället!"

- Eva Sanner, "relationsexpert" i Dagens Nyheter, ger råd i dagens tidning.

Sant eller hur??

Flyttlass

Idag körde jag ett flyttlass. Nu är 1½ av 5 vårflyttar klara. Nu fick jag verkligen erfara hur j...la dumt en del bilar parkerar. Jag bara undrar om en bil står parkerad på parkeringsförbud och den blir påkörd...vem ska betala det. Jag behöver lite mer plats än en liten sketen golf eller nåt, när jag kör lastbil mitt i centrum, på stans trångaste gator.  Då står en ful röd bil parkerad ändå ut i vägkorsningen....Jaja det var ju bara att lösa och pekla sig fram och det gick ju bra tack vare att jag hade medhjälpare som kunde gå ut o kolla. Annars hade det nog kunnat bli mos av den lilla fula bilen på Markgatan.

Apropå det, den som hjälper mig med min flytt, blir automatiskt bjuden på inflyttningsfesten!

Efterklok

Det är lätt och vara efterklok så här på söndagskvällen. När man hjälpt varann med att sätta pusselbitarna på plats. Det är så skönt att se hur livet ändrar sig, och hur fort det kan gå för vissa. Hur liksom det mörka o hopplösa bara reder ut sig och blir till en sanning som kanske var det absolut bästa som kunde hända. Vips så hände det. Det kom en lååång en!

Ibland önskar jag att jag kunde vara efterklok före...det vore så enkelt.


RSS 2.0