Nytt år på G o hur slutet av det andra gick....

Så var jag där igen... Nytt år... ja visst är det förhoppningsfullt med ett nytt år. Vad kommer hända? Vad vill jag av året? Vad väntar sig folk o mina nära o kära av mig detta år?

Inte vet jag, men jag hoppas det inte fortsätter i samma takt som det gamla slutade. Har precis gjort mina drömmars operation. Efter att gått ner mkt i vikt så har jag haft hud över på magen. Jag har i ca 3-4 år haft som dröm att göra min bukplastik. Nu är det klart.... eller??? Jo operationen är klar och för ´5 dgr sen skulle de ta styngnen.... men 2 dgr innan på självaste juldagsmorgonen, vaknade jag och det var blött i sängen.... Om jag hade fått valt hade jag hoppats att jag svettats som en idiot eller tom kissat på mig..... men inte då! Såret hade spruckit lite. Så nu ligger jag på läkning, med ordination att äta massor.... äta peniccillin som är så stark att jag måste dricka magbakterier typ proviva eller nåt.

O jag ska inte döma eler komma med pekpinnar.... men vill bara säga en sak: Om ni ska göra en sån operation: Betala hellre mer o gör det hemma i Sverige hos en etablerad och erfaren kirurg! Törs inte ens tänka på om jag hade varit långt borta med annan bakterieflora och ingen chans till eftervård.... HUA! Vilken skräck!

Men bara jag läkt ihop kommer jag att må prima igen.... o tänk jag drömmer om att kunna klä mig i klänning som inte är av tantmodell. 
 
Mitt nya år = Mitt krestiva år! Det känner jag på mig.... tycker det ska bli väldigt spännande.

  

Nu är det dax för lite nya tag.....

Huset ser ut som ett bombnedslag inför julen.....slipdamm överallt, men som vanligt är det självförvållat.  Men Så underbart det är att rensa i röran.... säger bara: Feng shui!!!!!!!!!!!!!!! Sanering av garderober uthus och gamla minnen...... som inte är nåt att ha!

Nya sovrummet blev perfekt till mig o Aimo, min älskling..... bilder kommer snart men, jag har lite nya prylar som jag ska lära mig..... teknik är inte riktigt för min generation känns det som ibland. Men lite kort ska jag ta med nya mobilen.

Nu är det hallen o trappan som är på tur.... å den är väl inte renoverad sen ca 1940.... så mkt är det! Men mattläggaren kommer snart så innan det vill jag ha färdigslipat o helst målat..

Kommer ligga hemma o filosofera i sängen en del from nästa vecka, men nu har jag en ny laptop, så jag kommer kunna skriva o förhoppningsvis blogga en del. Nu kan jag bli lite tänkare när jag inte kan jobba, så vi lär väl få se vad det blir bloggat om.

Kram så länge!


RSS 2.0