Vad skönt det är när man är överens!

Ibland är det fantastiskt hur saker o ting bara faller på plats. Hur allt bara löser sig liksom utan större ansträngning och bråk. När man känner att det går att talas vid och när man tänker lika. Jag kommer göra allt jag kan för att få mitt liv, hus och relationer att bli så bra som möjligt. Hoppas att jag blir tillsagd om det är nån som inte riktigt förstår..... Men jag vet att jag inte är perfekt utan jag är bara en vanlig människa.... en mor och vän.... Det är också en utmaning i vissa lägen. Just nu vill jag bara ha det lugnt och skönt i mitt liv.... ordna med allt o sen dra ner till Falsterbo med unghästen.

Idag ska jag sola i ogräsrabatterna i Lillån.... Hoppas min rygg blir som en pepparkaka!

Falsterbo i år igen!!!!!!!!!!Nu är kvalen klara... det blir Falsterbo Horse Show i år igen för min unghäst!
Tack Sandra och Magic för att ni fixat en rolig semester till mig i år igen! Men i år kommer jag bara bli kvar över unghästklasserna.... det är ju dessa dagar både tävlingar och partylivet där är roligast.... Sen kommer det så mycket andra folk. Jag hade roligare förra året, då det fortfarande mest var ryttare och hästfolk där. 

Jag älskar livet! 


Idag har jag lite att göra...I-landsproblem


Klockan är nu 6 på morgonen och det är ingen ide att försöka somna om. Blir lite speedad när jag tänker på vilken dag jag har framför mig. Först hästarna som vanligt... de lär ju komma ut en stund innan vi åker på tävling.. Ja, idag är det på hemmaplan men inte hemmaklubb.... ÖFK har nationell hoppning på stora gräsbanan... Sandra ska hoppa båda hästarna varsin gång. Starlet ska gå i 135cm klassen och Magic i 130cm. Men Magics klass börjar inte förrän kl halv 8 ikväll..... Skönt kan man tänka.... men nu är det ju så här att jag har ett uteliv att ta hand om... Rydell & Quick spelar ju på Frimis igen. Ja, det blir att speeda upp till Järle med hästarna och direkt hem.... fräscha till sig och direkt ner för att hinna se dem spela kl 23..... Snacka om I-landsproblem..... Andra människor deppar, oroar sig för nåt eller grubblar över världsproblemen.... Ja mina världsproblem just nu är så här stora.... Men jag ska ringa banken idag och höra hur de ställer sig till husövertagande i alla fall.... så lite tungt arbete har jag ändå framför mig... eller ej.

Underbara liv!


Nu virrar det till sig...

Satssare... lantis... stassare... lantis.... Hjälp!!! Vem är jag? Jag kanske är en stor virr höna bara? Ja jag vet knappt själv.. vad jag vill eller ej. Visst ibland är man rejäl och tänker att detta blir ju klart bäst... Men sekunden efter vet jag inte igen. Det är så enkelt att bo i stan... men hästar katter gräsmatta ja det finns mycket jag saknar med. Kanske skulle göra en rust avdet viktigaste och ge huset en rejäl chans.... Ja mannen får bo nån annanstans.... annars skulle inget funka igen... Vet ni vad??? Jag börjar känna mig skapligt frisk från min fibro... Det är mest stora väderomslag jag känner av nu... Alltså det är helt fantastiskt! Kärlek och förståelse kan hela vem som helst.... O hur många underbara människor har inte jag runt omkring  mig!

Stassarliv = Flyta runt och göra vad jag vill, gå på puben och mingla eller köpa mig en båt o lägga i hjälmarn o kanske en roligare bil.

eller

Lantisliv = Ha en egen gård, klippa gräs ta hand om djuren, rusta tak och uppvärmning, men ändå ha friheten med att ha sitt eget.

Jösses... ja jag vet ingenting nu igen. STÖN!

Det rätar till sig....

I helgen har det hänt massor.... varit på Olearys och Harrys och minglat runt.... Ojdå det blev visst en 4-dagars, Hoppsan! Igår var den där fullmånen i form igen... och som vanligt blir jag känslomässigt labil. Tankarna for runt i huvet som om de låg i en teflonpanna igen. .... Men sen hände nåt än mer märkligt.... Sandra ringde och alade med sin pappa.... om hus och sina resor.... Hon tyckte inte heller det är en bra ide att det står tomt så mkt..... Så nu har vi kommit överrens om att jag flyttar ner och tar hand om gården igen.... Så blev man lantis igen... Han ska bara ha tag på ett hus mer lättskött. Vi får väl se hur länge det tar .... jag har ingen aning.

Fullmåne = Full aktivitet, känslor och beslut!
Ännu en gång blev det så!

En smart man...Nu har han bestämt sig.. han ska ha gården kvar med allt som ska göras och skötas. Smart måste jag tycka och många fler med mig.. Men nu vet jag och kan gå vidare... Men innan allt förfaller ska jag bli utlöst.... pjuu.. Ja han måste ju ha ett sååå stort behov, eftersom han ju sover hemma minst 4-6 nätter på en månad och faktiskt tittar på tvn de kvällarna med. Hästar och katter de sköter ju sig själva så det är inga problem... taket lagar sig själv... eller... om man inte ser det så finns inte hålet kvar... enkelt bara att titta åt ett annat håll... Räkningar är det sånt man gör varje månad????


Det är helt underbart!

Tänk att man kan må så här bra.. det är knappt jag känner av min fibro ens..... Igår kväll var vi på Olearys för andra vardagskvällen på rad... Tog några öl och mådde prima... mycket folk ute och många som jag känner.... urkul.... Sånt här händer aldrig i Linde... Det som är roligt är att det är blandat folk och åldrar jag umgås med... det var nästan lika många 20+are som 40+are runt våra bord.. Fantastisk vilket enkelt och underbart liv man kan leva om man bara släpper taget..... Jag går hemifrån när jag vill och hem när det känns rätt... inga bussar, taxi eller tigga skjuts eller sängplats... Det är bara att gå runt kvarteret så är vi hemma.

Just nu sitter jag och dricker en latte i min lägenhet och väntar på att gå till Virginska skolan och fira Johanna som tar studenten... sen blir det vidare till Lillån och att gratta Matilda.

Stödd-ponny

Nu har den lilla grå blivit av med sin ledare..... Tror ni han tar chansen???? Nu tycker han att han är lös o ledig och kan bete sig precis som han vill.... J...la tonåring säger jag bara! Var vi än ställer honom så springer han rakt ut och vidare in till grannens sommarhästar som kom för ett par dar sen. Han är tydligen rejält förälskad..... Jaha ja en till som tänker med det tredje benet.... Men han är ju ingen man längre utan ett det... men det skiter tydligen han i.

Vilken helg....


Ja det är inte speciellt jobbigt att leva, stassarlivet är helt otroligt..... På krogen med vänner i 2 dgr, sen avrunda med art ligga på Hjälmaren flera timmar på sönd... Jag har aldrig tidigare åkt båt på Hjälmaren.... och när jag gör det för första ggn.... så är det i en sportbåt med V8..... nice life! IIIIIIIIIIIIIIII vad livet kan vara enkelt..... trots att papper och skillsmässan inte är klar.... men det gör liksom inte nåt.... det bekymrar mig inte så mycket, utan det blir som det blir.... jag lever för dagen och bara njuter.

Sen på sönd-kvällen sålde jag Timo till en lantgård bara några km från Järle. Han har träffat Tjurarna och kvigorna.... gissa att han blev konfunderad.... hihi. Ja men han fick en ny hästkompis med direkt... det var ett sto och de fann varann direkt.... Han kommer få det superbra, med stora hagar och människor som förstår sig på djur.... Perfekt tycker jag att det blev.
RSS 2.0