Lev livet!

Jag säger bara en gång till .... Vilken tur jag har så många riktiga vänner. Jag är lycklig över mitt liv och vill inte ha nåt annat. Tänk på de små detaljerna som gör livet värt att leva.... Jag är självständig ... jag bor på en gård .... jag har en man som älskar mig ... jag har egen firma som funkar ... jag har nyss varit utomlands med min älskling ... jag ser framåt ... jag kan se att livet ibland spelar en olika spratt, och tar det som en intressant fundering.  Jo just ja ... vad är vi här för????????????? Jo för att lära om livets gåta. Och det är BULLSHIT att den behöver vara svår! Allt blir vad man själv gör det till!

Jag säger bara: Inget i livet blir bättre än du själv bestämmer dig för!

Min livsfilosofi just nu: LEV LIVET! Detta går inte i repris, även om du får ett nytt senare. Men vem vill vänta så länge???? Välj själv.


Funderingar

Sitter nu o funderar över vad det ska bli med mitt liv. har drömmar planer och funderingar.... Men det är inte lätt att sortera i all denna röra. Jag har de sista månaderna träffat på en gammal "vän" . Herrejösses säger jag bara finns inte gränser på hur blåögd en del tror man är.... Nog om detta ... orkar. Jo jag genomskådade henne rätt snart men har tänk.... det är hennes läxa .... låt henne växa i sin takt.... Jaja.... Men till saken: Jag hatar när gamla vänner utnyttjar att jag är en social person som tycker om att umgås med folk.... gamla vänner som nya.

Skit the same... Jag vill bara glömma detta.RSS 2.0