Många tankar nu....

Vad är det som gör livet värt att leva? Jo, att vara lycklig och att göra roliga saker och att umgås med trevliga människor. Ja det är min livsväg som jag har valt. Men vad är det som gör att vissa saker bromsas upp och att andra går så extremt enkelt??

Ahha... som man säger i flumvärlden.... det är inte dags än.... eller nu är tiden mogen. Men vem vet hur länge varje sak bör eller ska ta innan man ska ändra bana?

Just nu är det bara snö och restskatt i mitt huvud ( i alla fall nästan ).  Men nu har vi skottat av uthustaken och det går att komma in i bostadsshuset, så jag ska väl inte klaga allt för mycket.... lite ryggskott.... ont i leder och muskler.... men husen står kvar PJUUUUU!

Men vad är det som gör att jag ställs in för olika utmaningar hela tiden.... eller egentligen inte jag.... men det berör mig med? Jag hars missat en viss detalj när jag önskade mitt nya liv... men som sagt det är väl en ny lärdom.

Jag vill bara ha lugn o ro...... planera för varmare land..... fixa till huset ( och uthusen ).....festa med vänner..... god ekonomi...... kärlek...... dvs ett enkelt och rikt liv!

Det kanske ni tycker är en utopi..... men det tycker inte jag.... utan jag tycker det är så livet ska vara....

Kom ihåg att den viktigaste personen i ditt liv är: DU SJÄLV!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0