Tankens kraft i dessa tider

Kan kanske vara svårt att se att man har mycket till val i dessa tiden av ekonomisk kris. Om du blir uppsagd eller inte får det jobb du vill, eller kanske inte har råd med den nya bilen.....ja, det här vara bara några ex på vad som kan tynga en i dessa dagar. Och det är stora bekymmer.....men vart vill jag komma med detta.... Jo, hur hanterar du situationen, låter du det gå ut över andra i din närhet, hur är dina tankar om denna situation?

Tankens kraft, ja det är ju välbekant att den kan förändra liv. När en ensam mamma kan lyfta en bil för att dottern ligger under. Borde vi inte då kunna tänka oss en ljus framtid trots motgångar, och ekonomisk kris?

Det är bara du själv som kan stoppa destruktiva tankar i din hjärna. Du kan förändra ditt liv genom ditt sätt att tänka. Tänk på att rädslor drar till sig dessa energier med....är du rädd för att bli fattig....blir du troligen det...Men bestämmer du dig för att pengar ( om problemet ligger där ) är inga problem....då blir det förmodligen inte det. Nästan ingen är ett offer, utan kan styra upp sitt eget sätt att tänka.

Bra ordspråk:
Hellre rik, smal och vacker
än, fattig, tjock och ful
Hihihi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0