Kan det vara så enkelt??

http://www.expressen.se/sex/1.2277547/ratt-underklader-kan-ge-mer-sex

Läste en artikel på expressen.se, om hur enkelt det är att få ett bättre sexliv. Klä dig i snygga underkläder sen är det fixat. Tror nog inte det är hela sanningen, men förstår hur skribenten tänkt. Snygga och passande underkläder gör ju att personen känner sig lite vackrare, och mer attraktiv. Naturligtvis! Men för att nå ända fram dit där du får ett självförtroende så starkt att du börjar ta för dig, utan att känna dig simpel, tror jag för de flesta är lite mer avancerad.

Det finns en anledning till att man känner sig lite sliten o ful... sanningen behöver inte vara den man tror. Du kan i andras ögon vara mkt attraktiv, men om du har nån eller några personer i din nära relation, som allt som oftast lyckas komma med små spydigheter eller sneda blickar, då är det inte lätt att känna sig sexig. Inte ens med snygga underkläder, eller rätt smink, rätt kg på vågen eller ens exklusiva klädmärken.  Det är då det är enkelt att hamna i dubbellivet... hemma o borta.


Mitt enklaste tips för att motverka det: Ta hand om varandra och låt inte vardagen bli en grå massa, en plats som ska städas o maten ska lagas för att sen få vila framför tv'n. Stäng av den allt som oftast o skaffa lite kvalitetstid, där ni fixar till er, tittar på varann och njuter av att bara vara och umgås.... så där som när ni var nyförälskade, fast det kanske var länge sen. Ja före vardag, barn eller andra intressen som kommit emellan.... Ta aldrig varann för givet. Lek, skoja o låt er överaska varann, med tokigheter, drömmar eller varför inte just klä er i nya välsittande och smickrande underkläder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0