Snabbrustning av rum!

Det går att fixa till om man bara lägger manken och plånboken till. Ideer finns ju alltid, bara att plocka fram en av dem o köra..... jo, så här var det: Ett tu tre..... vi behövde ett rum till en mamma med nyfött barn.... dvs min darling blev morfar!

Rustningen av övervåningen fick ta en annan vändning... rodda runt lite med möbler o ut med en soffa eller 2 o en fotölj. Snabbt till biltema o köpa färg o tillbehör, sen hem o fixa till väggarna i lattefärg, på onsd. Måla klart på torsd FM, sen vidare till IKEA o Indiska..... för shopping! Hämta upp lite medhjälpare o sen hem o rodda in lite nya möbler, kuddar, överkast o ljus mm. Klara kl 12 på natten.... ja de skulle ju flytta in på fred..... men va hände??? Jo darlingen fick magsjukan.... ingen baby på ett par dar till. Men på söndagen flyttade de in i de 2 rum vi ställt i ordning på 2 dgr.... förrutom lite lamåor o detaljer som vi fixade i helgen... o jag vill gärna säga det helt själv .... Det blev riktigt bra!

Himmelsäng till babyn, amningsfotölj, skötbord, ny tvbänk med 42 tums platt tv, grön matta matta som matschar de gröna kuddarna från Indiska. Massor med ljus och lite vårblommor. Snyggt o snabbt!

Kommentarer
Postat av: Starlin

Mysigt med en liten nyfödd i huset :)

2011-02-21 @ 14:17:04
URL: http://starlinwell.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0