Vetlanda nationell hopptävling 13-15 feb

                            
Helgen har varit både händelserik och seg... mycket väntan på en massa ponnyer som skulle hoppa innan storhästarna fick göra sitt. Men det var det värt....

Det började med att vi lastade lastbilen på torsd och åkte ner till Vetlanda. Inga problem, utan det visade sig att det funkar mycket bra att bo lastbilens bodel....vi har inte testat tidigare. Men det var varmt o skönt....riktigt mysigt faktiskt.

På fred hoppade dottern både unghästen Magic och dess mamma Starlet i 120 cm. Han nollade och det skulle hon med gjort om inte tygeln hoppade av precis innan avhoppet in i kombinationen....men de känner varann så bra att de klarade den utan fel, sen slog hon en volt och stannade hästen.....det var tur att hon satt på just henne. Efter det blev vi inbjudna till en lastbil av en av Sandras tidigare tränare...där var drinkarna rätt starka...jojo, denna Jeltsinvodka. Efter att vi sent om cider kommit tillbaka till vår lastbil och dottern spytt, sov vi riktigt gott.

På lörd var det jag som fick morgon fodra, märkligt det där.....Men eftersom hon inte skulle tävla förrän kl 7 på kvällen var det lugnt. Hon kunde ligga och sova till lunch. Senare fick vi reda på att på natten ....när vi partade som värst....hade de krakarna fått ett stort inbrott hemma på sin gård. Hu jeda mig .... för sånt folk som inte kan skilja på ditt o mitt dessutom ska förstöra en massa privata saker.
Men när Sandra hoppade på unghästen fick hon sin första runda på honom där de inte var överens....men han stog och sov i boxen och var inte riktigt med på noterna denna gång. Men det gör inget....han behöver bara rutin och han hoppade ändå 130 cm. Hans mamma gick som en kanon kula och blev 2:a i 130cm.

På sönd var det lugna gatan och vi slöade fram till 4 när hon hoppade sin första klass....då var han som han brukar igen...men tyvärr rev han en bom ....men det var en superrunda. Starlet gick sin första 140 cm inom hus, det blev stolpe ut... hon rev en bom men det var bara ett litet ynka pet som lika gärna kunnat rulla tillbaka och legat kvar.

När vi skulle åka hem.....då startar inte lastbilen.....f..n..... säger jag, startbatteriet är paj..Men efter en massa krångel, och har gjort slut på prispengarna, till bärgaren som gav starthjälp, kommer vi iväg hem och jag landar hemma vid halv 12....helt slut, som vanligt efter ett meating.
                                                                                                                                                            


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0