Kvalpappren har kommit!



Idag kom kvalpappren till Falsterbo!
I år är han 6 år och kvalar i 130 cm.
Håll tummarna att det går vägen med kvalen i år igen!

www.falsterbohorseshow.se

Nu har jag internet hemma....alldelles eget med

Så där nu funkar internet...men inte telefon...det var nån j...la plastbit som gick sönder...aldrig ska nåt gå för smidigt inte....dessutom fanns det bara ett datorutag på modemet...skitdåligt...Men det blir till att skaffa sig en rauter med då. Vi lär ju kunna sitta och surfa samtidigt...eller kanske chatta med varann....nä skoja bara... jag kan prata med. Jag sitter just nu och kollar på två mycket vackra spiraler på golvet av kablar... det blir nästa projekt... att försöka gömma dem så gott det går.

Må jag få internet hemma

Com hem är ena riktiga strulare....om jag inte kan blogga på hela helgen kan det bro på att jag inte har internet..... eller att jag fått nåt erbjudande om att göra nåt utomhus.... Men internet skulle jag haft för en mån sen.... de skyller på att jag inte löst ut modemet.... va fan jag har ju inte fått nån avi. Kan faktiskt vara posten med.... men då borde påminnelsen i alla fall kommit fram. Ok, ja jag vet det är ett skapt behov...... men det är ändå ett behov..... mitt I-landsproblem just nu.... kan inte få in bilder om jag inte har datorn hemma igång.... JU!

Långhelg.....

Ja, alla dessa I-landsproblem.....nu är det långhelg....undrar om jag ska hitta på nåt kul......eller om jag ska nöja mig med att jobba på hästtävling....Men ja jag hör ju själv hur jag låter....jobb, jobb, o jobb....ja det är ju det enklaste liv jag vet. Men på sönd ska jag och några jobbarkompisar på Big Comedy på Conventum....det ska bli så kul.... Funderar faktiskt på att gå ut på stan torsd kväll....valborg... Harrys har nåt med men är lite tveksam nu när de öppnar terrassen..... brukar inte vara lika kul då. Men varför inte nån gång kanske det ändrar sig?????

Gör livet till en lek, en dröm slår in, eller varför inte ut?

Kumla kvar i elitallsvenskan


Vilket oflyt det har varit i år med onödiga rivningar och avfallningar. Men så är det ibland. Men sista dan lyckades de avancera lite så de blir kvar till nästa år. Skönt, då blir det revansch..... Sandra red Div 1 och elit båda dagarna men böt häst i de olika omgångarna. På lörd gick vår unghäst Div 1 och de red en felfri runda i 120 cm. Så laget blev 2:a av 11 lag. Mycket roligt med tanke på att det är hans första placeringplakett som "vuxen". Starlet gick då på YR platsen i elit laget, som också är 120 cm......Men över sista hindret kom hon fel....trampade om och Sandra flög högt upp i luften ..... rakt upp....när hon landade var ju inte hästen kvar där utan redan i mål....så det blev en avsittning.... Hm utesluten ...... en meter innan mål!  Jaja så kan det gå men varför just i en sån klass.... Kan det måntro vara lite nerver?????

Hur som på söndagen red hon tvärtom....tog ut unghästen i eliten....vilken vuxenstart han får....Nåja de skulle hoppa 130cm båda två. Han hoppade runt....fick 2 nedslag varav det ena helt onödigt....kan man tycka....Men, ja och nu blir de kvar i elitallsvenskan ett år till. Starlet fick 4 fel i Div 1, men hoppade superfint, över alla hinder, felet var ett stopp....det var nåt som störde henne och hon kollade åt sidan ...... vi vet inte riktigt vad som hände mer än att det blev stopp, en gång. Men hon blev "straffad" genom att bli utagen på dopingprov...o skulle pinka i en burk.....o visst för första gången pinkade hon verkligen.... men då hann de inte med så det fick bli blodprov i alla fall.....hon har gjort det förrut och fick göra det igen.....hoppas de tar nån annan en annan gång....så kanske de får napp. Vem vet.


Tips

Fick en rätt bra historia på mail:


Krogtips för kvinnor och en liten vink för män...

När man står där i baren och hänger med ett glas vin och det kommer fram
en sån där kladdig karljävel som inte vill ge sig, ska man bara säga:

-Du, jag tycker du ska flytta till Gävle!
-Varför det, frågar han säkert förvånat.
-För där behöver dom en bock som ingen tänder på!!

Hhihi

Jameson

Idag är jag hundvakt, en liten levnadsglad, sprallig en.... han sköter sig exemplariskt och ligger i sin bur medans jag arbetar. Så nu ska jag ut på lunchen och rodda runt honom i Lindesberg.... tror nog aldrig han varit i den stan tidigare.... Ja, han är ju en stadshund.... van att åka cykelkorg..... så som hundarna gör i Örebro... Men när jag är hos hästarna får han hållas på gräsmattan, så han inte blir lerig om tassarna.... det passar inte på en stadshund. Hihi

Oriflame


Nu har jag blivit en oriflame försäljare igen.... det var ca 25 år sen sist. Men de har bra produkter till bra priser.... är faktiskt rätt trött på alla tokdyra märken, som inte är så mycket bättre. Så nu är det bara ni hör av er om ni vill ha en demo, eller en katalog. Eller om ni vill börja sälja själva.... Ja, jag kommer ha så mycket smink sen, så ni inte kommer känna igen den där ursnygga 25+ som ni möter.....hihi. För var det inte så...... att skönheten kommer utifrån? Jo i alla fall på krogen eller?

www.oriflame.se


Jag är ingen typisk bloggare

http://www.aftonbladet.se/wendela/article4957919.ab

Jag är tydligen ingen vanlig bloggare, läste en artikel om hur en sån är, men det stämmer inte på mig. Jag är för gammal, vet vad jag röstar på, läser inte fler än 2-3 bloggar om dan, bloggar inte på kvällen, skriver inte om konst o mode, men jag är kvinna och gillar att skriva... så lite stämde på mig i alla fall

Västervik

Till helgen blir det lagtävlingar igen. Sandra, jag, Starlet och Magic åker till Västervik på fred. Det blir en massa roliga och trevligas personer från Kumla Ridklubb som åker. Vi hoppas kunna ställa upp lastbilarna bredvid varandra, bredvid banan. Min vision är att kunna sitta utanför den och sola och kolla på tävlingarna.... törs man hoppas på sånt väder? Men hur som det är elit och div 1 som går de sista och avgörande omgångarna. Ja vi ligger ju inte precis bra till, men det kan bli skoj ändå. Att vinna är inte allt. Långbord med grillat och lite vin på kvällen, det är inte fel precis!

Igår började jag städa ur lastbilen o kolla så sängkläder och sånt var fräscht, samt hängde sånt o mattor på vädring. Ska faktiskt bli skönt att åka iväg i helgen..... Hm, förresten undrar om vi får aggera barnmorskor eller ej? Men som sagt vi är ju flera st som fått egna barn, så det fixar vi!

Det är 8 st lag i Elit serien och 12 st lag i Div 1, så det blir en hel del starter.

Torvöseri.....hurra

Igår motionerade jag alldelles gratis. Armar, ben och framför allt ryggen värker rejält. Så musklerna har fått arbeta..... vad kallades det nu igen.... träningsvärk!!! Ojojoj.... men min tanke är nu .... det borde ha tagit lite på vikten... men inte då... men utan muskler får man ju bara löst skinn o ben så jag får väl vara nöjd med att de blir större. Men jösses.... är det nån som vet hur mycket 2 kubik löstorv är? Ja, jag måste erkänna att efter 4 tim var jag tvungen att ge mig.... men det är nog bara en ½ kubik kvar ute nu. När kl blev över 8 igår kväll gick jag in och badade istället, gissa att det verkligen behövdes! Vid det laget började jag nästan se ut i håret som de som har dreadlocks, (hur nån kan tycka det är snyggt)!

Hjälp dem hitta sin hund!!!!!!!!!!!

http://rockie.skogsbergsshetland.se/#home

Hjälp dem sprida bloggen!

Vet ni va????

Idag mötte jag en person på granngården.... som tyckte jag blivit smal! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII hihi, latchjo lajbans! Den ska jag leva på länge....
                 

http://www.vicke.be/index.html

varför kan inte relationer vara enkla

Jo, det är klart det finns enkla relationer.... men jösses vilken tur man har sina vänner när det riktigt kniper. Det är nog så att det är kärleken som är knepigast att förstå sig på. De nära o kära... Varför och vad gör jag fel hela tiden... jag fattar ingenting.... Men mina barn (båda två) är det absolut viktigaste jag har i livet.... fatta det!

Relaxen


Igår em var jag på relaxen i Gustavsvik....mina vänner från avdala....frövi undrade om jag ville bli med...naturligtvis följde jag med...Där åt jag dagens första o sista mat, men det blev desto mer.... greksallad, bröd o tzsatsiki o sen en cheesecake efteråt... mumsiiiii...... bubbelbad.... solning... ångbastu och goa vänner att prata med.....nice! Det vart bara en blunder på hela tiden, glömde baddräkten, men min vän räddade mig o ringde så jag fick vända tillbaks. För alltid ska det vara nåt... annars känner inte folk igen mig.. hihi
             
bilderna kommer från www.gustavsvik.se

Vårystra hästar kan vara lite jobbiga

Jo, unghästen har varit lite pigg o glad idag...hoppat stängsel flera ggr...tyvärr fick han med sig mamma en repa...den slutade med att jag har fått reparera grannens gräsmatta. Ja man kan ju inte bli arg på honom för att han kan hoppa så enkelt över våra höga staket....men va ska de till pensionärerna att göra...Stön
Vi har även varit på årets första utomhusträning...den var i Kumla och det var Lennart Lindelöw från Kungsbacka (tror jag) som höll i den. Mycket nyttigt med en ny tränare ibland...han kollade verkligen detaljer och var noga....sånt tycker både jag och Sandra om. Det var Starlet som fick bli med idag, men imorgon ska vi dit igen och då får det bli Magic som får följa med....så kanske han inte har lika mycket energi kvar att ställa till bus med.

Armani har hoppat sin fösta bana

                      
I fred em var jag, Sandra och hennes kompis till lockenkil på cm hoppning med Armani.....även kallad Moses.
Ha hoppade runt banan i trav först, då det var såååå spännande att komma bort, så han inte riktigt koncentrerade sig. Men sen gick det finfint....han tog alla hinder tom vattenmatta, regnbåge o fler titthinder i en bana....i galopp. Vilken duktig liten kille....
                     

Denna roliga påläggskalv kommer bli till salu om ca en månad!
Han är en liten D-ponny

galvanic spa


Nu och i ett tag har jag som jag tidigare sagt, känner jag mig rätt sliten. Fast jag inte stressar eller nåt...men det är inte det värsta utan....fasen det syns med...Ansiktet håller på att få rynkor och kinderna börjar få tomma hamsterpåsar, huden är matt....Men sen kom jag på en sak....för sjutton jag har ju ett Galvanic Spa = strykjärnet hemma. Varför ligger det i skåpet till ingen nytta. Nu ska det fram....sen ska jag få ny och fräsch hy på några veckor! Låter väl bra! Ja, jag har sett vilka underverk det kan göra.. det var därför jag köpte det. Men tycker det verkar skönare att få behandling än att göra på sig själv...det är därför det inte blivit av....bla. Men nu jäklar ska det fram.

Sen kommer nyponrosen fram igen?? Eller, jo man kan väl hoppas!
En kan ju inte vara ett helt hopplöst fall, eller kanske?

Mallis!

http://www.aftonbladet.se/plus/resguider/article4897344.ab

Fick en ny dröm inatt, om att jag verkligen köpte min bar på Mallis.
En liten lägenhet, en bil, en skaplig café/barrörelse....ja där var jag på riktigt i min dröm,
sen såg jag en artikel i aftonbladet...

Jo, man kanske ska se sig omkring lite mer nästa gång jag åker dit...
kanske festa lite mindre än förra året...
eller varför då? Det finns väl fler med körkort.

Plötsligt händer det....hittar kanske min bar?

Genovia kommer få det bästa betet

               
Min lilla flicka, den lilla rara och snälla tösen på ett år....kommer få stå på ett superbra och lugnt ställe hela sommaren och beta med en lika gammal flicka, samt en 2 åring. Det ska bli riktigt skönt att släppa henne på bete ganska tidigt....så hon får i sig de första gröna stråna....och kan växa och bli lika stor o stark som sin pappa....Maloubet ....attityd och hopp det syns redan nu att den delen har hon ärvt efter sina förfäder....även farfar... Baloubet!

Genovia är och kommer bli en riktig pärla!

Jaha nu var det dax igen!

Läste en artikel i Expressen: http://www.expressen.se/Nyheter/1.1533308/det-var-rena-djurkyrkogarden Det här händer stup i ett. Och alltid skylls det på att det har varit jobbigt i familjen, eller nåt liknande. Ja visst man kan må dåligt.....men om man mår dåligt.....måste man se till att fler gör det...Ska djuren vara utan mat eller släppas vind för våg utan uppsyn, för det? Be för sjutton nån annan ta hand om dem eller ge bort dem. Men inte till en djursamlare...då blir de lidande i alla fall...troligen. Jag har själv tagit om hand sköldpaddor som blivit utsläppta vind för våg troligen pga att de blir stora...ja då är de väl inte lika söta längre...eller tom kräver större plats att bo på. Jag undrar om det finns nån mer ras som är så själviska som vissa människor. Hua!
Och bland det värsta är att de här personerna får inga...eller i alla fall ynkliga straff.

Vad feg jag är

Nu ångrar jag mig faktiskt.....Igår skrev jag ett inlägg om soc-bidrag till ungdomar.....där jag beskrev och talade om vilken attityd och vad de på soc i Örebro sagt till min dotter. Aftonbladet hade en artikel om det....som jag kommenterade...De gjorde en länk till mitt inlägg....och det bara rasade in besökare på min blogg....Men jag var inte beredd och blev lite feg...jag tog bort inlägget och bad Aftonbladet ta bort det med. Men nu vet jag hur man gör för att komma dit, Hihi. Jag ångrar mig.......jag skrev ju inget som inte var exakt som min dotter fick höra av dem...
Citat: Flytta in hos din pojkvän, så kan han försörja dig! = I mina öron tycker jag det låter helt sjukt....Vad är nästa steg? Att de ber tjejerna gå ut på gatan eller?

Då var jag ute ur leken

Det gjorde inget...jag är ingen riktig mammabloggare....utan mer en bloggare om livet efter att barnen blir stora. Men tycker det var lite synd att sagabus och inennie inte gick vidare till final. Men vi åker ner och har kul och roar oss och umgås med alla trevliga bloggare. Det ska bli fantastiskt att bara få vara med på galan i Göteborg.  TACK!!!!! alla ni som röstat på mig o mina vänner!

Gå gärna in och rösta på finalisterna!
www.mammagalan.se

Tänk vad fort det kan svänga

Jag citerar min kombo igen: Egentligen har vi det väldigt bra!!!!!!!!!! Vet ni vad....jo vårt gäng har blivit tillfrågade om en mini semester i vår på en båt...en stor en...nja ingen färja utan en privatbåt.....Jippie! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vad fort det kan svänga....fast sorgen den finns ju naturligtvis kvar än.

Ikväll har min dotter haft partylite demo hos mig....urtrevliga människor kom inte så många men vad gör det när det bara är trevliga lättsamma och goa människor. Vi var 7 st o så Mias katter förståss.

Tänk vad bra det är att skriva

Jag vill verkligen rekomendera att skriva av sig om ni mår prutt eller varför inte då ni är superglada..(då kan man ju ta fram dessa anteckninga efter ett tag). Men jag upplever att det jobbiga som jag har inom mig vissa stunder bara försvinner, om jag får ner dem i ord. Trodde nog det var en klyscha men...det funkar! Nu fick jag energi att diska..nu ska dammsugaren fram...undrar om den är tillräckligt stor för att rymma alla katthår...Innan kombon kommer hem ska jag nog se til att borsta dem ordentligt....men det kommer hon nog se på mina händer....har de aldrig varit randiga förr så.

En sorgens, smärtans och gråtens dag

Ni kanske undrar varför jag inte skrivit nåt på hela helgen? Jo, jag sörjer mitt liv och försöker komma vidare i mitt nya. Det här går inte ens att skämta bort, jag måste få leva denna sorg. Imorron ska jag till jobbat jag säger bara: herre gud va skönt...Jag kan bara inte förstå att hur mycket man än försöker ge både hjälp, tid, pengar och framför allt kärlek, så skiter sig livet så fort jag kräver nåt tillbaka.

Jag var mycket tveksam till att skriva om det här, men kom fram till att det kanske finns nån som kan ha hjälp och tröst i sitt liv genom att läsa detta. o de som tycker jag är dum och får skylla mig själv...ja de får tycka det med...vi lever med ett fritt tänkande hoppas jag. Jag måste bara få leva ut min sorg..annars blir jag väl bitter o det villl jag inte....inte heller hamna i en offerroll...det är det värsta jag vet med folk som gör det.

Som min kombo sa igår...egentligen har vi ett riktigt bra liv, där vi kan göra saker, resa, festa och har massor av vänner....ja, riktiga vänner inte bara såna som kommer när de behöver hjälp utan som kan offra en timme eller två på att stötta den som behöver det.

O förresten utan kärlek då kan det kvitta...då får en väl hitta på nå annat...
nu ska jag diska mig lycklig!

Partylite

Ikväll har jag varit på ljusparty. Min dotter ska börja med nätverksförsäljning..Jo, så började jag min försäljningskarriär med...förrutom Ica förståss.  Vi var hemma i hennes lägenhet och det var trevligt med fika och många goa dofter..

Award!

Fick en award av Milla! Tackar så väldigt mycket!



Jag ger den vidare till:
iNennie
och Suben!

Hade inte behövt beställa bredband!

Varför är man så ärlig och duktig hela tiden Kanske ska jag vara stolt över det eller? Just nu sitter jag i lägenheten, men mitt bredband har inte kommit. Startade datorn och vips det funkar umärkt ändå....Är jag lantis eller? Naturligtvis finns det massor av folk som sitter och har okodade nätverk mitt i stan...Hade kunnat tjänat en slant på att snylta. Hmmm Men så var det det där med ljudet......hmmmm igen! hur många kablar kan det vara emellan de olika prylarna på ett ljudsystem till en ynka pynka dator....o alla ska de sitta i rätt hål...jösses. Ja, jag har trasslat in mig, sen trasslat ut mig, sen stoppat i en del hål men inte alla för det var massor med såna. Testkörde med men det var tyst....flyttade om, då lät det lite surr  i alla fall....men inte ett enda ljud som skulle vara.
Undrar om jag tänt i pannan med manualen, eller var den kan vara...ingen aning!
Men på nåt sätt...den funkade ju innan jag ryckte isär alltihopa...så..

Häxor!

                                        

Ja nu börjar det bli dags att planera inför Blåkulla!
Ett tips eftersom det är fullmåne på skärtorsdagen...passa på att ladda kvasten!

Hittade superbra bilder av Christer(Vicke)Vikström på:
http://www.vicke.be/e8088cab-f72c-486c-afc7-08c45223e608-29.html




O definitivt ta häxbryggden efter färden, annars
kan man ju bli både vältalig, vacker, stor och stark,
då kan det gå så här!

4 mån till Mallis!


Jösses o herre gud, vad jag längtar....Men idag är det bara exakt 4 mån kvar......Vill åka 2 ggr i år, snälla universum fixa det åt mig! Vore väldigt snällt..

Nu är jag stassare!

Nu är jag inflyttad o klar, bara lite småplock, lite böcker osv kvar. Sov första natten i nyinköpt täcke och påslakan! Nice! Men en sak var lite konstig....det var tystare än på landet....mitt i stan.

Var o shopade på lunchen!

Nu har jag köpt äggkoppar och duk till köksbordet, tidigare har jag ställt upp en miniarytkyckling.....så nu är det klart.....det förståss jag har ju en häxa med som jag ska hänga upp. Man ska ju inte överdriva pyntningen....nåt fult j...la ris, som blir kvar o skräpar ner kommer inte in hos mig! Jag är ju stassare nu.

Vi blir med till finalen!

Då var det definitivt klart KURK, blir med till finalen i Västervik, i Div 1 hoppningen. Så då blir det till att ta med båda två ner, så Sandra har en häst för kval till varje lag, om det behövs.
 
Blir kul att båda lagen är med till finalerna, då blir det långbord på lörd kvällen igen!

Idag har jag packat...nu igen

Efter att vi kommit hem från Vikbolandet och div 1 hoppningen med unghästen. Har jag packat igen, nu blev det de sista kläderna, nja en del skor är nog kvar...men de behöver med rensas. Det blev en sopsäck med kläder....ÅÅÅÅÅÅÅÅ, vet ni? Jo, det var rätt mycket som var för stort...hihihihihi. Hur jag är....i början tyckte jag att det kanske ska vara kvar....sen blev det fler o fler frågor till mig själv....när använde jag den sist...o när kommer jag använda det? Sen rök det mer o mer i säcken för:....inte mitt längre...Ja för på vägen hem från Norrköping stannade vi på Vingåkers factory outlet.....O där finns det nya kläder. Ja, inget blev handlat idag men mina urtvättade plagg var rätt enkla att göra sig av med efter att ha varit där.


Spegelbyrån som är ursorterad o klar för avfärd till Örebro imorgon!


Tävlingen kommer jag åter till när jag vet det exakta resultatet....dvs om de går till final eller ej....Idag blev de 6:a av 12 lag. O de sa att de ska gå vidare men det är på håret så vi ropar inte hej för tidigt....väntar på ridsportförbundets uträkningar...

Ta aldrig livet och dess nycker för allvarligt....då kanske du glömmer att leva!

Award!

Jag har fått en jättefin award från iNennie! Fantastiskt, vad glad jag blev. Tack vännen!




Jag vill ge den vidare till glada Koppisbruttan
Suben!

Vassego!

Sådärja, bara ett enda lass kvar


Idag åkte jag och min man in med säng och tv, till nya lägenheten. Nu är det bara ett lass kvar som kräver lastbil...det blir på månd kväll. Sen är det bara lite småplock...böcker o datorn o sånt...Jag vill bara veta att datorn går att koppla in direkt bara...för fy sjutton tänk om jag skulle bli utan en dag eller så. Det är bäst att flytta den en vardag, så jag i alla fall är på jobbet, där jag har dator...Är inte riktig med på hur jag kopplar in internet i en lägenhet, Hmmm. Men det kan väl inte vara så svårt..-undrar om det krävs rauter? Jaja det löser sig... Maria kom in med lite lampor och blommor, så bra det blir....KRISTALLKRONOR i varje rum...

Vår i hästhagen!


Ja nu kommer livsnjutarna fram ur vintermörkret....Unghästarna ligger o solar största delen av dagarna, och de äldre rullar sig så de ser ut som stora lerkockor.

Imorgon bär det av till Norrköping...Sandra skulle tävla båda sina, men har fått magsjuka. Laget vill att hon ska komma ändå så vi åker dit, så får hon hoppa laget men ingen mer klass. Det gäller ju att försöka få med Div1 laget till Västervik i slutet av april. Det blir denna gång som blir utslagsgivande..

Vilken tur vi har varann...

Igår var vi på vår första gemensamma begravning....Man får en tankeställare....Den avlidne var en person med väldigt stort umgänge...en person som angagerade sig i föreningar och enskilda personer och ville hjälpa till där han kunde. I en av hans föreningar ser jag en stor likhet med vår Himladuva-grupp...Alltid finns nån till hands om det behövs stöttning eller hjäp. Ringa smsa eller maila så kommer det ett gått råd eller stöttning...Ja, om det behövs kommer det även ris....men nu är ju jag så felfri, så det är inte så ofta...HAHAHA! Skoja bara! Och det är det som är som en superkraft, att kunna ta och ge både ris o ros.

När jag blir begravd vill jag att gruppen ska stå runt min kista i ljusa helst vita klänningar...
Oooohhh vilket vackert avsked.

Mammablogg Galan

Det går att rösta en gång till från samma dator, på mammagalan.se

flik 3: Bästa tonårsmammabloggaren
flik 3: Mest gripande mammabloggen

Tack än en gång!
 

Kolla vad den glänser!

Bilen har sett ut som om den rullat sig i lera....Med stänk ända upp på taket....Men nu är det annorlunda i alla fall i nån dag!

Nu är det bara sommardäcken med lite snyggare fälgar jag saknar!

Nu har jag varit på kalas!

Barnkalas eller...ja, i alla fall kalas för mitt barn....Nybakt var det och proppmätt blev jag, ett otroligt enkelt sätt att banta....Ät vad du vill men lite mindre....Ja i alla fall tyckte de att det var kul att vi kom.....Mamma!!!!!!  jag har inte koppar så det räcker....eller skedar....eller tårtspade.....eller assietter.  Lugn lilla gumman...Mamma fixar...Kan bara säga att det var minsann inte igår som vi använde min ärvda kaffeservis...Men det var riktigt trevligt att kunna plocka fram den. Hädanefter kommer jag använda den mycket oftare...ja, varför ska man vara så rädd om gamla saker så man inte törs använda dem. Ingen blir glad av att ha saker i ett skåp eller nedpackat i ett förråd, bara för att de inte ska gå sönder...

Ja till kalaset igen...det var nästan så det såg ut som om de fyllde jämt....massor av paket och massor av släktingar....Ja, inte mina, för jag har inte så många kvar i nära familjen....men hans släkt....man blir ju nästan lite avis...vilken sammanhållning och att alla kommer......trots att de har flera stycken kalas samma vecka...Fantastiskt!

Jag har blivit utmanad!

Jag har blivit utmanad av Milla:

Utmaningen består i att man ska svara på nedanstående utvalda frågor
sen utmana yterligare fyra st
och såklart tala om för dem att de är utmanade.


Fråga 1: Vilken mat äter du ofta?
Svar: Greksallad

Fråga 2:  När du är på kalas, är det du som sitter kvar eller hjälper du till med att duka av?
Svar: Beror på vart eller hos vem jag är

Fråga 3: Var sitter du helst när du bloggar?
Svar: Framför datorn

Fråga 4: Köper du ofta trisslotter?
Svar: Nej ytterst sällan

Fråga 5: I vilken stad eller land har du haft den bästa semestern?
Svar: Mallorca

Fråga 6: Vilken TV-kanal tittar du helst på?
Svar: 4:an

Nu utmanar jag:
Suben

Grattis Tomas till nya bilen!

En kanonfin bil....och ev en lägenhet samma dag!  Grattis Tomas!

Grattis Sandra o Johan!


2 st vädurar under samma tak! Egna viljor av stål....Ja de har varsin "spegel". Och visst är det skoj med samma födelsedag!
Ikväll kommer vi och invaderar er fina lägenhet och äter upp ert hembakta bröd o tårtor!!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGARNA!

2 APRIL!!





 

Fick en ny släkting igår!

Min syster som är död i cancer sen ganska många år, har tre barn. Den yngsta Magnus fick en liten flicka igår!
Grattis!


Nu jäklar händer det saker...

Oj hoppsan, när det verkar som trögast för mina barn.....den ena hittar inget jobb.....den andra ingen lägenhet.....men PLÖTSLIGT SÅ HÄNDER DET.... som de säger på Tv. Dottern är på anställningsintervju och sonen ska kolla på lägenhet...båda idag...och det är inget aprilskämt!

Nu kan jag bromsa igen!

Var precis och fick lastbilen ombesiktad.....perfekta bromsar.....va skönt nu behöver jag inte köra över personbilar och sånt. Pjuuuuu.....

Äntligen lite vårglädje o sol!

Nu börjar det likna nåt ute....SOL, sol o sol! Otroligt skönt.....Men det finns mer som är skönt....jag har gått ner ett kilo till i vikt! Nu har jag bara 4 kilo kvar till nästa Mallisresa, i aug. Jag lovar det är inget aprilskämt! Så sant så.....


RSS 2.0