Snabbrustning av rum!

Det går att fixa till om man bara lägger manken och plånboken till. Ideer finns ju alltid, bara att plocka fram en av dem o köra..... jo, så här var det: Ett tu tre..... vi behövde ett rum till en mamma med nyfött barn.... dvs min darling blev morfar!

Rustningen av övervåningen fick ta en annan vändning... rodda runt lite med möbler o ut med en soffa eller 2 o en fotölj. Snabbt till biltema o köpa färg o tillbehör, sen hem o fixa till väggarna i lattefärg, på onsd. Måla klart på torsd FM, sen vidare till IKEA o Indiska..... för shopping! Hämta upp lite medhjälpare o sen hem o rodda in lite nya möbler, kuddar, överkast o ljus mm. Klara kl 12 på natten.... ja de skulle ju flytta in på fred..... men va hände??? Jo darlingen fick magsjukan.... ingen baby på ett par dar till. Men på söndagen flyttade de in i de 2 rum vi ställt i ordning på 2 dgr.... förrutom lite lamåor o detaljer som vi fixade i helgen... o jag vill gärna säga det helt själv .... Det blev riktigt bra!

Himmelsäng till babyn, amningsfotölj, skötbord, ny tvbänk med 42 tums platt tv, grön matta matta som matschar de gröna kuddarna från Indiska. Massor med ljus och lite vårblommor. Snyggt o snabbt!

Senaste veckan har tumlat runt rejält....

Ja, rumla runt i magen, kan man kanske kalla det.... denna skitsjukdom..... som kallas vinterkräksjukan. Hujedamej.... fy fan, men den gick över o nu är jag frisk.... ja tom så frisk så jag känner inte ens av hålet i magen. Men det är riktigt litet nu...

Tur som en tok har vi med haft, mitt emellan våra kräkningar hemma, skulle det flytta in en liten.... ja en helt ny människa hemma i huset. Nu var ju inte det en så bra ide, utan den fick vänta 2 dgr med att komma på plats.

Hemsida

Jag håller på att jobba fram en hemsida.... den är främst personlig, men även firman får en liten plats. Jag kommer där även ha en annan blogg..... så jag kommer nog svika denna en del, kanske kommer jag tom att lägga ner den helt. Nja, inte nu direkt men snart. Hoppas på att hemsidan ska vara klar och utlagd till helgen. Men ska få till lite mer bilder och ev även lägga in lite till saluprylar först.....

FENG SHUI både utvändigt o invändigt.


Starlet är ute o tävlar igen!

I går var jag på tävling med 2 av mina hästar o min dotter.... Starlet, som blev allvarligt skadad för 1,5 år sen, är på banan igen.  Hon fick gå en enda klass, en 110cm. Jo, det är urkul, vi visste ju inte om hon överhuvudtaget skulle överleva ett tag.  De bara älskade att skutta runt en bana på Karlslund, hon och Sandra är ju så samkörda, så det funkade bara kanon direkt. Det blev vinst i klassen.


En trevlig fredag....

Vi begav oss till storstan i fred morse... hittade ut till mässan, som jag blev lite besviken på.. Nja den var kanonstor, men inte spec inspirerande. Jag längtade bara in till stan, så vi drog fram bilen ur snödrivan i fjollträsk, o begav oss till hotellet.

Där fick vi rummet direkt, de tog hand om bilen, så vi kunde gå upp på rummet direkt. Helt suveräna faktiskt, men sen var vi på Radisson Blu Royal Viking Hotel. http://www.radissonblu.se/royalvikinghotell-stockholm Ett hotell som jag rekommenderar om man vill bo centralt o dessutom kunna ta sig en liten bira eller 2 i baren, ja för de har 2 st, o bra är de båda.

Dagens kap blev 2 st skinnkopiajackor en sommar o en höst/vår, en matchande kjol, en jeansklänning och ett par jeans från cheap monday. Sen blev det lite ihoplock på cheap monday, som bara inte kunde få hänga kvar på deras ställningar. Det är bara ett par jeans där som inte hittat ägare hos oss än. Det roliga med dem är att det är ett par som är St pepper och är en nyproduktion av de jeans man hade själv i yngre tonåren. Tyvärr var de för små till min dotter, men ska hitta en annan att ge dem till.... en lång o smal tös... typ Frida eller nån.

Efter det blev det barhäng... ut o äta, valde fel ställe som vanligt, men helt ok mat, men tyvärr pommes till allt... usch... Men till bishop ett par vändor, skybar och lite andra närliggande barstolar. Ja, det var så kallt att det inte blev några långpromenader precis. Men som vanligt när Aimo och jag festar ihop (spec utanför Örebro) så träffar vi massor med trevliga människor att mingla med.


Stockholm fashion week



http://www.stockholmfashionweek.com


Jag tänkte ta mig en tripp till Stockholm denna vecka. Finns det nån som har tips om den bästa mässan, då menar jag branschmässa, men även publikmässa.

Är på span.... behöver dessutom tips om ett skapligt och prisvärt hotell, centralt.

Va fasen, är det förresten med folk? Om jag råkar gå ut på stan med klänning... ja nu talar vi om Lindesberg, då stirrar folk. Men jösses måste man ha samma stil hela sitt liv.... ???? Bara undrar? Oki får väl sätta på mig jeans och skinnjacka igen då. Eller förresten... det är rätt skojsigt att se folks reaktioner. Jag tycker faktiskt det har blivit lite roligt med kläder o framför allt skor och underkläder! Sånt kan man väl inte bli för gammal för?? Nehedå, jag kanske inte vill ha samma gamla sletna intresse i hela mitt liv...

Nu ska här designas om både min garderob och mitt hem! Ut med alla gamla dåliga energier.... in med nya starka och glädjefyllda energier! Det är det som jag jobbar på i mitt nya liv! Nu ska jag tordas lita på mig själv.... trots mitt ständigt dåliga självförtroende som ska försöka ta ner mig på jorden igen.... Jag säger bara.... haha, inte en chans har du hädanefter!


http://www.modecenter.se/

Så lite... så kul!

Helgen kan jag bara summera så här: Lite party..... kul! I all enkelhet hamnade vi på Olearys i Örebro.... som vanligt. Men nu var det ju faktiskt 2 mån sen jag var ute överhuvudtaget, så för mig kändes det riktigt bra. Bara mingla runt, ta en bira... eller det blev 2... dansa sig helt svettig. O inte bry sig om det... kanon.

På lördagen blev det en softadag. Nice, kändes som om det behövdes, dels för "dagen efter" syndromet, men även för att jag har känt att det varit lite mkt. Börja jobba, fast jag inte är helt frisk, men ändå ligger jag efter. Hemma skulle det behöva tas tag i en massa saker. Men det får bero, jag lär ju läka ihop helt först. Men lite bokföring fixade jag i alla fall.... men för lite.

Söndag, denna dag när det är både Salsa o Solsidan. Det blev en pizza hos Johanna o korven, sen Solsidan hos Tomas o Johanna. Ja många Johannor har jag runt mig.

Nu är helgen över.... o bantningen är igång igen. Usch!


Vad ska jag ha på mig????

Detta bekymmer.... denna ständiga fråga... NEJ! för mig brukar det inte vara så svårt... ett par snygga jeans o en topp..... Men sörni.... det går inte! Inte denna gång... magen min tål inte jeansen....

Det får bli bompakläder... nja, inga äkta (joggingbyxor osv) utan... leggings... dett mode som inte är snyggt alls enligt mig, men som har varit så bra för mig i vinter.  Så alltså... ny utmaning = leggings på krogen, ja klänning har jag haft förr, men då med strumpbyxor... vilket är mkt snyggare... Kanske skulle jag hoppa in nånstans o köpa ett par såna istället.

Mina nya höga... snygga skor kan jag ju inte ha på mig. Då blir jag längre än de flesta på hela stället, så det får bli ett par lägre stövlar. Fast mina ben egentligen kräver höga klackar just nu, efter sin viloperiod på ca 6 veckor.

En känsla av rädsla...

Ikväll har vi betämt oss för att åka till Örebro, träffa lite folk, mingla och ha lite skoj i all enkelhet. Helt ok beslut, kan jag tänka efter att inte ha varit där på 2 mån. Men vad är det för känsla jag får i kroppen?? Vad är det som gör att jag blir osäker? Ja, nästan en känsla av lite rädsla...

Många tankar florerar i mitt huvud nu... var kommer känslan ifrån? Ska jag vara hemma istället eller ska jag åka in men inte dricka något? Kan det vara så illa att jag tappat mkt av mitt självförtroende, den där sköna känslan av att duga som jag är? Den där känslan som det tog så lång tid och så mkt jobb, för att få fram. FAN, jag tror det är så illa. Känns som om jag inte kommer kunna vara min egen spontana person, inte kunna flyta runt o träffa folk. Kanske blir jag den där musen som jag var tidigare i mitt liv, den där som helst inte skulle synas eller höras alls.

Men vad i hela helvetet är det som har gjort att jag trillat tillbaka till detta.... detta som jag hatar så mkt.

Kan det ha varit allt strul, eller är det så enkelt att jag bara varit sjuk... Men  NEJ denna känsla kröp sig på, sakta men säkert redan för ett år sen.... sen har den etablerat sig bara mer o mer...

Nu jävlar ska den bort.... även om det krävs en radikal förrändring i mitt liv. En förändring som är farlig?? Eller underbar... ja resultatet vet man ju inte förrän...

Nutrilett o semlor!


O, vinnaren blir?????

                                              
 
Jaha, nu har jag lite nya kläder, det blir lite ljusare dagar och en glimt av solen på himlen ibland.... Dessutom håller jag på att läka ihop efter mina blessyrer o turer.

Har ju märkt att jag har blivit en förslappad typ. Med pluffs på låren o hualigen även på armarna. Vågen, den lilla jävulen, den visar + 6kg på 6 veckor. Men va fan jag har ju varit sjuk.... min mamma hade fel!!!!!!!!!!! Hon sa alltid att det är bra med några extra kilon utifall man blir sjuk. Bullshit! Jag har mått rätt risigt o gått upp i vikt!

Nåja, bara o gilla läget, hur jag än vill. Så till närmsta butik o handla nutrilett! O va mumsigt... inte blir man speciellt grinig heller GRRRRRRR! Men som vanligt så vänjer jag mig efter några dar. Denna gång kör jag en lite mjukare variant, nämligen äter en gång om dan. Inga problem det klarar jag.

Tills:
Förmiddagsfika på jobbet. O va snällt har ni dukat fram semlor till alla, vilken nice suprice! O eftersom jag nu är så snäll mot min kropp, som vanligt, så lär den ju få smaka på en sån. Det var ju nästan ett dygn sen den senaste, så mina smaklökar har nog glömt hur de brukar smaka. Men imorron..... då ska jag skärpa mig.....eller??

                         


Ljusare tider...

Ny energi, ljusare dagar o krestivare tankar.... Fasen jag håller på att bli frisk igen... Fixa lite bokföring, sen kan jag fortsätta med mina hemmaprojekt!  Sotarn kommer på fred o sätter upp en brygga på taket, sen får jag elda i kakelugnen o vedspisen igen, hoppas jag. Ska bli skoj eller inte???? Nämligen att se om det ryker in från spisen lika mkt som när jag försökte sist..... Då kanske nya brandlarmet blir testat också..... Hoppas ej.

Eget arbete är hallen inkl trappen som är prio 1. O så behöver jag ha tag på en liten kortissnickare som vill krypa in i 2 sneda garderober.... De ska inredas till walk-in closets. En till mig o en till Aimo. Ja för i min ska det inte vara nåra karlsaker..... bara kläder, smycken o framför allt SKOR!!


RSS 2.0