Nytt år på G o hur slutet av det andra gick....

Så var jag där igen... Nytt år... ja visst är det förhoppningsfullt med ett nytt år. Vad kommer hända? Vad vill jag av året? Vad väntar sig folk o mina nära o kära av mig detta år?

Inte vet jag, men jag hoppas det inte fortsätter i samma takt som det gamla slutade. Har precis gjort mina drömmars operation. Efter att gått ner mkt i vikt så har jag haft hud över på magen. Jag har i ca 3-4 år haft som dröm att göra min bukplastik. Nu är det klart.... eller??? Jo operationen är klar och för ´5 dgr sen skulle de ta styngnen.... men 2 dgr innan på självaste juldagsmorgonen, vaknade jag och det var blött i sängen.... Om jag hade fått valt hade jag hoppats att jag svettats som en idiot eller tom kissat på mig..... men inte då! Såret hade spruckit lite. Så nu ligger jag på läkning, med ordination att äta massor.... äta peniccillin som är så stark att jag måste dricka magbakterier typ proviva eller nåt.

O jag ska inte döma eler komma med pekpinnar.... men vill bara säga en sak: Om ni ska göra en sån operation: Betala hellre mer o gör det hemma i Sverige hos en etablerad och erfaren kirurg! Törs inte ens tänka på om jag hade varit långt borta med annan bakterieflora och ingen chans till eftervård.... HUA! Vilken skräck!

Men bara jag läkt ihop kommer jag att må prima igen.... o tänk jag drömmer om att kunna klä mig i klänning som inte är av tantmodell. 
 
Mitt nya år = Mitt krestiva år! Det känner jag på mig.... tycker det ska bli väldigt spännande.

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0